Ali Tarakçı'dan diploma yorumu: Terbiyesizlik

Ali Tarakçı'dan diploma yorumu: Terbiyesizlik
Gazeteci Ali Tarakçı Zanka TV'de katıldığı Sorgulu Yorum programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Tarakçı, Gelecek Partisi'nin Kurucular Kurulu'nda yer alan en genç üye olan İsmail Günaçar'ın fitilini ateşlediği diploma tartışmasını yorumladı ve 'terbiyesizlik' dedi.

Önceki gün resmen kurulan Gelecek Partisi'nin Genel Başkanı olarak ilk kez halkın karşısına çıkan Ahmet Davutoğlu, partisinin misyonunu hedeflerini ve Türkiye'ye getirmek istedikleri yenilikleri anlatmıştı. Tanıtılan Kurucular Kurulu'nda en genç üye olarak göze çarpan İsmail Günaçar, kendisine "Davutoğlu'nun farkı ne?" sorusuna verdiği 'En azından diploması var 'yanıtıyla diploma fitilini ateşlemiş oldu. Günaçar'ın bu cevabını yanıtlayan Tarakçı da durumu 'terbiyesizlik' olarak değerlendirdi.

Tarakçı şunları söyledi;
"Bir kere terbiyesizlik. Önce onu söyleyeyim. Sen nereden geliyorsun kardeşim. AK Parti'nin içinden geliyorsun. Erdoğan'ın elini sıkarken söyledin mi? Erdoğan seni onore ederken söyledin mi? Bir de diploma üzerinden siyaset mi yapılıyor gerçekten? Toplumun gerçeğine bakılırken diplomaya bakılıyor mu? Diploma üzerinden siyaset yapacak herkes kaybeder. Sadece fanatikliğini destekler. Benim olayım şu. Erdoğan bu ülkede yedek subaylık yaptı mı? Ne diye yaptı?"

Ayrıca Gelecek Partisi ne anlama geliyor? Davutoglu'nun çıkışı neden anlamlı ve değerli? sorularının da cevaplarını yorumladı.

Ferit Atay ve Ali Tarakçı'nın gündemi yorumladığı Sorgulu Yorum'un son bölümünün tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.