Arka Sokaklar 459. bölümde olay üstüne olay!

Arka Sokaklar 459. bölümde olay üstüne olay!
Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar'ın bu akşam yayınlanacak 459. bölümünde adeta kıyamet kopacak. Hakan'ın cezaevindeki operasyonundan Hüsnü'nün ailesindeki probleme, Mesut ve Selin'in ilişkisinden Ali'nin sokak ortasında kurşun yağdırmasına kadar pek çok olay dizi severleri bekliyor. Peki Arka Sokaklar'ın 459. bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

Her hafta yayınlanan bölümleriyle cuma akşamı reyting zirvesine oynayan Kanal D'nin en önemli yapımlarından Arka Sokaklar'da heyecan her geçen gün daha da artıyor. Dİzi oyuncularının yaşadığı hayatlar kimi zaman güldürüyor kimi zaman da ağlatıyor. Yıllardır ekranlara gelen bölümleriyle büyük bir hayran kitlesi oluşturan Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor.

Hakan'a tuzak mı kuruldu!
Arka Sokaklar'ın son bölümünde Hakan Aylin'den tokat yemiş, Rıza Baba da Hakan'ı biraz nefes alması sebebiyle kumpas kurulan yakın arkadaşını kollaması için cezaevine göndermişti. Operasyonun başladığı son bölümde Hakan Aylin'den de ayrı kalmanın siniriyle cezaevinde bir kişiyi öldüresiye dövmüştü. Bu hafta ise olayın devamında neler olacağı merak konusuydu ki yayınlanan fragman önemli bir bilgiyi de beraberinde getirdi. Hakan cezaevinde şişleniyor. Evet, şişleniyor! Hiç beklenmedik bu gelişme herkesi şoke ediyor. Tabi Aylin'i de. Şunu söylemekte fayda var. Hakan'ın şişlendikten sonra Sinem'in yatağında görülmesi herhangi bir problemin olmadığına işaret gibi görünse de Sinnem komplo mu kurdu sorularını da beraberinde getirdi. Aylin'in tepkisi de merak ediliyor. Fragmanda odaya eli silahlı bir adam girer. Hakan şaşkındır! Sinem ise, bu durumdan dolayı mutludur!

arka sokaklar

Çoban'larda tatsız akşam
Gelelim Çoban ailesine. Eşi Suat'ı kaybettikten sonra uzun bir süre kendine gelemeyen Hüsnü'yü Rıza Baba ve eşi Ayla Hanım Gonca Hanım'la tanıştırmış. İki isim zaman zaman çeşitli sebeplerle bir araya gelmişti. Özellikle Gonca Hanım'ın evine giren hırsızın yakalanması ve Haydar Berk'in kaybolmasındaki birliktelikler ikili arasındaki ilişkileri de güçlendirmiş ve farklı bir boyuta tanışanacğının sinyalini vermişti. Ancak bir durum vardı ki bııçak sırtı gibiydi: Ailesi! Nazike Hanım her ne kadar olgun düşünüp yeni bir eş için onay verse de Haydar Berk dışındaki çocuklar Gonca'ya mesafelidir. Tekin ise tamamen karşıdır. Annesini kaybetmenin üzüntüsünü hala üzerinden atamadığını geçtiğimiz bölümlerde gösteren Tekin babasıyla da tartışır ve Hüsnü Çoban'dan tokadı yer.

arka sokaklar

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.