Arka Sokaklar 461. bölümde neler yaşanacak! Hüsnü Gonca ile evlenecek mi

Arka Sokaklar 461. bölümde neler yaşanacak! Hüsnü Gonca ile evlenecek mi
Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. Dizinin hayranları şimdiden cuma gününü sabırsızlıkla beklemeye başlarken yayınlanan fragman heyecanı daha da yukarı çekti. Hüsnü'nün teklifi, Hakan'ın itirafı ve Tekin'in tutuklanması gibi birçok olayla yeni haftada karşımıza çıkacak olan Arka Sokaklar ile ilgili hazırladığımız haberin detayları sizlerle...

Son bölümünde Ali'nin durumu en çok araştırılan konuların başında gelmişti. İçtiği kırmızı hap sonrası adeta bir caniye dönüşen Ali Komiser'i son anda ekip arkadaşları bulmuş ve hastaneye yetiştirmişti. Eşi Pınar ve kayınvalidesi Ayla'yı darp eden Ali hafta boyunca konuşulmuştu.Şimdi ise Kanal D'nin internet sitesinde 461. bölüm fragmanında yayınlanan görüntüler haftaya damga vuracak gibi görünüyor.

Hakan düştüğü kirli tuzak sonrası yaptıklarını Arif Müdür ve Rıza Baba'ya itiraf ederek silahını bırakıyor. Aylin ile de yüzleşmesi gerekecek olan Hakan savcıya da ifade veriyor.

Ve Çoban'ların ailesinde olanlar oldu. Geçtiğimiz hafta evden giden Tekin'e bir şok daha geldi. Hüsnü oğlunu tutuklatırken Gonca Hanım'a da evlilik teklifinde bulundu.

arka sokaklar

Son haftalarda evlenip evlenmeyeceği tahmin edilen Hüsnü Çoban ile ilgili olarak Pelin Kömrükçü'nün konuk oyuncu ibaresiyle tanıtımlarda yer alması sonucun olumsuz şekilde tamamlanacağına işaret ediyordu ancak bu teklif her şeyi değiştirebilir.

Arka Sokaklar cuma günü kendi saatinde Kanal D ekranlarında olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.