Arka Sokaklar 466. bölüm bu akşam Kanal D'de! Selin neden tutuklandı

Arka Sokaklar 466. bölüm bu akşam Kanal D'de! Selin neden tutuklandı
Birkaç bölümdür ailesindeki olaylar sebebiyle kötü ve zor günler geçiren Selin mahkeme kararınca tutuklanıyor. Ekip sadece bu olayla değil bir de Aylin'in vurulmasıyla yıkılıyor. Bir kez daha gözyaşlarının hazır tutulacağı Arka Sokaklar'ın 466. bölümü bu akşam Kanal D'de. Peki Selin neden tutuklandı? İşte detaylar...

Arka Sokaklar bomba gibi bir bölümle daha izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Fenomen dizinin hayranları bir kez daha Rıza Baba ve ekibi için ekran başına geçecek. Geçen hafta son olarak üvey kardeşini Erdal'ı vuran Selin kendi canını ve üvey kardeşi Melda'nın bebeğinin hayatını kurtarmıştu. Yeni bölüm fragmanında ise duruşma salonunda ellerine kelepçe geçiriliyor. Sebebi ve bu olayın nasıl olduğu merak ediliyordu. Cevabı haberimizde.

Erdal, yoğun bakımda hayatını kaybedince, savcı Melda’nın ifadesi sonucu Selin’i tutuklar.

Mahmut elinde para dolu çantayı Halit’e teslim eder. Oğlunu sorunca ortam karışır ve Halit, Mahmut’u yaralayıp adamlarıyla birlikte kaçar. Mahmut’un karısı ve çocuğu radikal bir örgüt tarafından kaçırılmıştır. Bu durumu öğrenen ekip Halit’in adamlarının yanına gider ve adam kendini patlatır.

Sinem’in adresine ulaşan Aylin, Sinem’in evine gider.  Ancak orada Aylin’i hoş olmayan bir sürpriz bekler. Sinem’in iş yaptığı Vitali, Aylin’e silahını doğrultur ve ateşler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.