Arka Sokaklar 470. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı

Arka Sokaklar 470. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı
Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar'da Selin ve Mesut'un Suriye'deki olaylardan kurtulup Türkiye'ye dönüp dönemeyeceği merak ediliyordu. Son bölümde nefes kesen anların ardından Mesut Selin'i sırtında kilometrelerce taşımıştı. Peki yeni bölümün özeti ve 470. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...

Rıza Baba ekibinin dağılmamasına izin vermemek için Suriye'ye kadar gider. Mesut için çatışmaya da giren Rıza Baba Selin'i de alarak emniyet binasına dönmeyi amaçlamaktadır. İlk etapta Mesut'u bulan Rıza Baba sonrasında irtibatı kaybeder..


Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

arka sokaklar

Gizli görev için Suriye'ye giden Selin'i yalnız bırakmak istemeyen Mesut onun peşinden gider. Bu bölgeniyi herkesten çok daha iyi tanıyan Mesut, kendilerini bekleyen tehlikenin farkındadır. Selin'i ölmek üzereyken kurtarmasına karşın teröristler onların peşini bırakmayacak ve yakalayacaktır. Ekip'in aldığı ölüm haberi ise herkesin için kötü bir şüphe düşürür. 

Suriye'ye giden Rıza Baba, Mesut ve Selin'i bulmak için her şeyi göze alacaktır. Rıza Baba, evlatları olarak gördüğü Mesut ve Selin'i sağ salim bulabilecek mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.