Arka Sokaklar 481. Bölüm Özeti - Savcı Arzu ve Hakan Öpüşme Sahnesi

Arka Sokaklar 481. Bölüm Özeti - Savcı Arzu ve Hakan Öpüşme Sahnesi
Son bölümde Kör Veli'nin ölümünü çözmeye çalışan Rıza Baba ve ekibinin başı dertten kurtulmaz. Arka Sokaklar 481. bölümde bir de yeni aşk bombası patlayacak.

Kanal D'nin yıllardır ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar son bölümüyle nefes kesmiş ve izleyenler gelecek hafta neler yaşanacağını merak etmeye başlamıştı. Ali'nin peşinde olduğu kişilerin kimliğinden Hüsnü'nün tiroid kanseri haberi almasına kadar pek çok konu soluksuz izlendi. Kör Veli'nin cinayeti ile ilgili önemli gelişmelerin yaşanacağı bir bölüm daha ekranlara gelecek. İşte Arka Sokaklar 481. bölüm özeti ve fragmanı...

Mesut ve Selin Umut'u evlatlık almalarının ardından başları bir türlü beladan kurtulmaz. Son bölümde pusuya düşürülen Mesut kendini zor kurtarmış ve hayatta kalmayı bir kez daha başarmıştı. Yeni bölümde ise Tunç'un evde olduğu sırada teröristler ateş açacak. Umut'un babası olan Asım'ın da yer aldığı saldırı bakalım nasıl sonuçlanacak.
 

Hüsnü Komiser'in durumu ciddi

Geçtiğimiz sezon Suat'ın ölümü herkesi derinden üzmüştü. Ünlü oyuncunun diziden ayrılması sonrası bazı şeylerin eksik kaldığını hissedenlerin sayısı azımsanmayacak kadar çoktu. Suat'ın ardından şimdi de Hüsnü Komiser'in aldığı kötü bir haber kendisini kahretmişti. Tiroid kanseri teşhisi koyulan Hüsnü bu haberi ailesi ve ekip arkadaşlarına söylemek istemez. Bu hafta da kanserin tedavisi olan belirtilerin devam ettiği görülüyor. Şimdiden Hüsnü Çoban ölecek mi? soruları soruluyor.

savcı arzu ve hakan öpüşme sahnesi
 

Savcı kararını verir

Ali peşindeki kişinin babası olduğunu öğrenince alev topuna döner. Babası ile görüşmek istemez. Diğer taraftan da suçlandığı cinayetle ilgili olarak Savcı Arzu'nun karşısına çıkmaması sebebiyle hakkında zorla getirme kararı çıkartılır.
 

Arka Sokaklar'da sürpriz aşk: Savcı Arzu ve Hakan

Dizi kadrosuna bu sezon katılan Savcı Arzu (Aslı Mavitan) birçok bölümde Hakan komiser ile yakınlık kurmuş ancak bu belli bir noktadan öteye gidememişti. İzleyenler yine bu birlikteliğin gerçekleşebileceği konusunda Twitter ve Instagram'da pek çok yorum yapmışlardı. Aylin'i kafasından atamayan Hakan farklı bir hayata girmenin onu unutmaktaki en önemli yol olabileceğini düşünmektedir. Keza aynı durum da Aylin için geçerli. Avukat Taner ile birlikteliği olan Aylin'in Hakan'ı her görüşünde kalbine bir bıçak saplanır. Savcı Arzu ile Hakan öpüşme sahnesi haftanın en çok konuşulan olayları arasındaki yerini şimdiden alacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.