Arka Sokaklar 518. bölüm tek parça izle - 519. bölüm fragmanı yayınlandı mı Kanal D

Arka Sokaklar 518. bölüm tek parça izle - 519. bölüm fragmanı yayınlandı mı Kanal D
Kanal D'nin uzun süreli ve yayınlandığı günden bu yana reyting zirvesine oynayan dizisi Arka Sokaklar 518. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Arka Sokaklar 519. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Cuma akşamlarının zirve sahibi Arka Sokaklar dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Zafer Engin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon da gündemden düşmeyen Arka Sokaklar'nun yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Arka Sokaklar 518. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 519. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.

Arka Sokaklar 518. bölüm özeti
Salih, nişanlısı kaçırıldığı için Firaz’a yardım ettiğini itiraf eder. Mesut ekip ile paslaşarak operasyonu kurar ve Ceren’i kurtarırlar. Canan kızıyla beraber yurtdışına seyahat edecektir. Emniyete gelip Mesut’a ve tüm ekibe teşekkür eder. Giderken de Selin’e iyi bakması konusunda birkaç güzel cümle eder.

Fatmanur eski kocası Üzeyir tarafından şiddete uğrayan bir kadındır. Fatmanur ve oğlu aniden kaybolur. Fatmanur’un ormanlık arazide cesedi bulunur. Üzeyir oğlunu kaçırmıştır ve her yerde aranır. Fatmanur’un bir numaralı katil zanlısı eski eşi Üzeyir’dir.

Mesut’un yeğeni İlkay’ın İstanbul’da bir sevgilisi vardır. Sevgilisi Veli zengin ve kötü alışkanlıkları olan bir gençtir. İlkay’ı arkadaşlarıyla tanıştırır ve İlkay’ın da kötü alışkanlıklara alışmasına sebep olur. Ailesi İlkay’ın, Şanlıurfa’ya eve gelmesini istemektedir. İlkay kimseye haber vermeden Veli’nin yanına kaçar. 

Engin Narkotik şubenin başına geçmiştir. Kendisine yeni bir ekip kurar. Sema ve Yavuz bağımlı evli bir çifttir. Ekip gençlere madde sağlayan Tuncer’in yakalanması için Engin ve ekibi harekete geçer.  Engin tam Tuncer’i yakalamak üzeredir ki Rıza Baba ve ekibi onlardan önce davranır.



MERVE OFLAZ

Kanal D Arka Sokaklar 518. bölüm full tek parça HD izle
Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 518. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 518. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

Arka Sokaklar 519. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 519. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.