Arka Sokaklar 535. bölüm tek parça izle - 536. bölüm fragmanı yayınlandı mı Kanal D

Arka Sokaklar 535. bölüm tek parça izle - 536. bölüm fragmanı yayınlandı mı Kanal D
Kanal D'nin uzun süreli ve yayınlandığı günden bu yana reyting zirvesine oynayan dizisi Arka Sokaklar 535. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte detaylar...

Cuma akşamlarının zirve sahibi Arka Sokaklar dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Zafer Engin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon da gündemden düşmeyen Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Arka Sokaklar 535. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 536. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.


Arka Sokaklar 535. bölüm özeti
Zeliha, hala Tarık’ın elinde rehindir. Hüsnü, Tarık’ın tehdidinden dolayı gerilir. Ne kadar kızgın olsa da namlunun ucundaki biricik kızı Zeliş’tir. Mesut’un bir an gözü döner ve Hamza’yı vurur. Zeliha’nın hayatını riske atmıştır. Zeliha hiçbir şeyden habersiz Tarık’ın verdiği ilaçlar yüzünden uyumaktadır. Hüsnü, Hakan, Ali, Bahar ve Cemal Zeliha’nın olduğu Tarık’ın rezidansına baskın verir. Dilek’in eve aldığı müşteri fenalaşmıştır. Hakan’dan yardım ister. Hakan’ın bu kadınla olan ilişkisi başına artık iş açmaya başlamıştır. Hakan içerisinde bulunduğu psikolojik ruh hali dolayısıyla başına gelecekleri tahmin edemeyecek durumdadır… Mesut’un, Serboran’da yaşadıkları sonrasında bunalımı devam etmektedir. Selin de, Tunç da Mesut'un gözünün içene bakmaktadır; ama, ona ulaşamama durumu devam eder.


MERVE OFLAZ

Kanal D Arka Sokaklar 535. bölüm full tek parça HD izle
Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 535. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 535. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

Arka Sokaklar 536. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 536. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.