Arka Sokaklar 583. bölüm tek parça izle - 584. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar 583. bölüm tek parça izle - 584. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olarak 15 sezondur yayın hayatını sürdüren Arka Sokaklar'da yeni bir bölüm daha ekranlardaki yerini alıyor. Rıza Baba ve ekibinin Selin için seferber olacağı akşamda izleyiciler televizyon başına kilitlenecek. Ayrıca farklı gelişmeler de yaşanacak. Arka Sokaklar 583. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 584. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İşte detaylar...

Kanal D'de yayınlandığı bölümlerle Türkiye'de milyonlar tarafından izlenen ve her hafta işlediği konularla da sosyal konuları da ele alan Arka Sokaklar bu akşam da tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam edecek.Rıza Baba ve ekibi, son olarak peşine düştükleri Giray'ın Selin'i rehin almasından dolayı sıkıntılıdır. Selin'in boğazına şırıngayı saplayan saıpık onu öldürmek istemiştir ancak başta Mesut olmak üzere kimse Selin'i bırakmaz. Başkomise Rıza ekibini toparlamak adına her şeyi yapacaktır. Bu arada Selin'in son anlarını yayınladığını söyleyen Giray istediğini elde edebilecke mi? Mesut ne yapacak? bu soruların cevapları ilgiyle bekleniyor. Arka Sokaklar 583. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 584. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İşte detaylar...


 

Arka Sokaklar 580. bölüm özeti

Giray, Selin’i boğduğunu gösteren videoyu ekibe yollar. Selin, hareketsiz yatarken video kapanır. Ekip şoku atlattıktan sonra tüm gücüyle olayın peşine düşer. Sinem, bir şekilde videonun atıldığı yeri tespit etmiştir. Ekibin tek amacı hiç olmazsa Selin’in cesedini alabilmektir. Ambulansla beraber yoldadırlar. Mekana vardıklarında ne Giray, ne de Selin vardır. Sadece Selin’in eşyaları vardır. Rıza, Mesut, Engin ve önderliğinde bahçede aramalar sürmektedir. Giray’ın, Selin’i kaçırdığı minibüse ulaşılır. Minibüs yanmış haldedir ve içerinde tanınmayan sarı saçlı bir kadın cesedi bulunur. Ceset otopsiye gönderilir. Mesut adeta yürüyen cesettir. Ayakta durmasındaki tek güç Selin’in, katili Giray’ı bulmaktır. Giray’ın saklandığı mekan bulunur ve ekibimiz baskına gider. Giray mekanda yoktur. Halis kaçmak isterken Mesut tarafından yakalanır. Nevbahar’ı da tutuklayıp emniyete getirirler. İkisi de savcılığa sevk edilir. Sevk sırasında koruma şirketinden Enver’in adamı Baki, Nevbahar’ı kaçırmak için konvoyun yolunu keser ve çatışma başlar. Arbedede Nevbahar polislerden birinin silahın alıp Hüsnü’ye doğrultur. Hüsnü fark eder ve Nevbahar’ı vurmak zorunda kalır. Halis’i kaçırmayı başarırlar. Annesinin Hüsnü başkomiser tarafından öldürüldüğünü duyan Giray çılgına döner. Önce Esra’yı markajına alır intikam için. Oysa hedefinde Zeliha vardır. Zeliha’nın peşinde olduğu haber kaynağını kullanarak Zeliha’ya tuzak kurar. Giray’ın annesinin intikamı için kurduğu tuzaktan Zeliha’nın başına gelecekler sonrasında çoban ailesinin bittiği an mı olacaktır?


MERVE OFLAZ

 

Kanal D Arka Sokaklar 583. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 583. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 580. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

 

Arka Sokaklar 584. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 584. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.