Arka Sokaklar 585. bölüm tek parça izle - 586. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar 585. bölüm tek parça izle - 586. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal D'nin sevilerek izlenen ve yıllara meydan okuyan dizisi Arka Sokaklar'da yeni bir hafta daha başlıyor. Giray'ın kaçırdığı Zeliş'i bulabilmek için canhıraş çalışan Rıza Baba ve ekibi bir iz için tüm ihtimalleri değerlendirir. Bu arada Giray'ın vurulması soru işaretlerini de berabetinde getirdi. Giray'ı Zeliş mi öldürdü? sorusunun yanıtı merakla bekleniyor. Arka Sokaklar 585. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 586. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İşte deta

Yıllardır televizyon ekranlarında yayınlanan bölümleriyle adından söz ettirmeyi başaran ve her hafta ele aldığı konular sosyal olaylara dayanan Arka Sokaklar yine izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Birbirinden ünlü isimlerin kadrosunda bulunduğu ve 15 sezonu ile yayınlanan bölmde yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Giray'ın işlediği onca suça rağmen üstüne önce Selin'i esir alması ardından da Zeliha'yı isitismar etmesi ekipte derin bir sarsıntı yaşatır. Bunun üstesinden gelmek, toparlanmak ve Giray'ı yakalamak gerekiyır. Tüm bunlar olurken Çoban ailesi başta olmalk üzere herkes büyük bir üzüntü yaşar. Arka Sokaklar 585. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 586. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İşte detaylar...


 

Arka Sokaklar 585. bölüm özeti

Hüsnü ve ekip, Giray'ın kaçırdığı Zeliha'yı aramaktadır! Arka Sokaklar 585. Bölüm 9 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'da Kanal D'de! Giray’ın, Zeliha’yı tekrar kaçırması üzerine tüm emniyet kırmızı alarmdadır. Hüsnü çılgına döner. Tekin’in yaptığı hatanın nasıl sonuçlanacağı bilinemez. Tekin babasından ciddi bir fırça yer. Zeliha arabada seyir halindeyken Giray’ın kafasına şişeyi geçirir. Aldığı darbeyle arabayı zar zor durdurur. Giray kafayı direksiyona çarpmıştır. Zeliha can havliyle kaçmaya başlar. Ayılan Giray’da peşindedir. Ormanlık alanda kaçma kovalama yaşanır. Zeliha artık yaşadıklarına dayanamaz. Zeliha ayıldığında etrafında kimse yoktur ve ciddi bir baş ağrısı çekmektedir. Giray da, Seçkin ve Halis'in gözetimindedir. Operasyonla Baki yer altı karakoluna alınır, konuşturulur. Ama Zeliha ile ilgili en ufacık bilgiye sahip değildir. Zeliha bitmiş derbeder haliyle bir şekilde annesinin mezarına ulaşır. Mezarın üzerine yatar ve kendini adeta ölüme bırakır. Hüsnü nefesi kesilmişcesine her yerde Zeliha’yı aramaktadır… Yetmişli yaşlarındaki zengin aile babası Timur, yirmilik Semra ile evlendiği gece ölü bulunur. Timur’un yaşı göz önünde bulundurularak evlendikleri ilk gece ölmesinin sebebi doğal yollara bağlansa da, adli tıp raporlarına göre zehirlenerek öldürülmüştür. Semra, sözde ailesiyle birlikte aslında bir dolandırıcılık çetesi üyesidir. Soruşturma devam ettiği sırada Semra ölü bulunur. Bu çeteyle dolaylı yoldan bağlantısı olduğunu öğrendiğimiz özel koruma evi müdürü Rıfat’ın, Semra’nın ölü bulunmasıyla doğrudan bir alakası mı vardır? Ekibimizin olayın suçlularını yakalamanın peşine düşer… Arka Sokaklar 585. Bölüm Fragmanları:


MERVE OFLAZ

 

Kanal D Arka Sokaklar 585. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 585. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 585. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

 

Arka Sokaklar 586. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 586. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.