Arka Sokaklar 587. bölüm tek parça izle - 588. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar 587. bölüm tek parça izle - 588. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Güçlü kadrosu, senaryosu ve hayata dokunan olayları ile adından söz ettirmeyi sürdüren ve ilk günkü heyecanıyla yoluna devam eden yapım yine ilgiyle seyredilecek. Ezgi ve Cemal'in geçirdiği sınavda ekibin başından geçenler bu haftaya damga vuracak. Arka Sokaklar 587. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 588. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İşte detaylar...

Cuma akşamlarının zirve sahibi Arka Sokaklar'ın yeni bölümü izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Birbirinden önemli oyuncuların rol almayı sürdürdüğü ve ele aldığı dosyalarla da gündeme damga vuran yapım yine ilgiyle seyredilecek. Rıza Baba ekibiyle birlikte yine suçluların peşinde koşuyor. Seçkin ve Halis'in peşinde olan Hüsnü, tüm planlarını buna göre hazırlayıp hem evdekileri hem de ekiptekileri ters köşe yapmıştı. Ardından da peşlerine düşmüştü. Bu hafta da Seçkin kovalamacsı sürecek. Pınar , Ali ile yine tartışır. Gözüne gözükmemesini ister. Arka Sokaklar 587. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 588. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İşte detaylar...


 

Arka Sokaklar 587. bölüm özeti

Ekip, uyuşturucu şebekesini ve bağlantıda olan Ezgi'nin arkadaşının peşine düşüyor! Arka Sokaklar 587. Bölüm 23 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'da Kanal D'de! Korhan’dan kalan kirli işleri yürütmek artık Aycan’a kalmıştır. Fakat işine taş koyan bir isim vardır. Korhan’ın eski iş ortaklarından çıbanın başı Latif’in hesabı kesilmelidir. Aycan, Latif’i saf dışı etmek ve kocasını cezaevinden kurtarmak için Ezgi ve ekibiyle işbirliği yapmaya karar verir. Ezgi saf bir şekilde arkadaşını koruyacaklarını düşünmektedir. İşbirliğini kabul eden Engin Müdür, bir terslik olduğunu fark eder. Öte yandan, Levent ve Defne uyuşturucu batağına düşmüş iki gençtir ve Torbacı İsmail’e borçlanmışlardır. Ekip, Torbacı İsmail’in izini sürmektedir. Cemal, Ezgi’ye Aycan’ın masum olmadığını anlatmaya çalışmaktadır; ama Ezgi maalesef bir türlü ikna olmaz. Ezgi, Aycan’ın masum olmadığını çok acı bir şekilde idrak edecektir. Gelen bir mesaj üzerine Selin, kanser hastası olan eski dostu Ceren’i ziyaret eder. Ceren’i ziyaret etmek ve kızı bitmiş şekilde görmek Selin’i fazlasıyla yaralar. Bu ziyaretini kimseyle paylaşmayan Selin, hastanede eski bir arkadaşı Savcı Faruk ile karşılaşır. Tekin’in rol aldığı diziden çıkarılması üzerine sosyal medya üzerinden kendisinin damarına basılan bir mesaj gelir. Mesajın sahibiyle yüzleşmek isteyen Tekin, karşısında hiç ummadığı birini bulur.


MERVE OFLAZ

 

Kanal D Arka Sokaklar 587. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 587. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 587. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

 

Arka Sokaklar 588. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 588. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum