Arka Sokaklar 590. bölüm tek parça izle - 591. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar 590. bölüm tek parça izle - 591. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal D ekranlarında yıllardır zirveye oynayan ve cuma akşamlarının söz sahibi olmayı başaran Arka Sokaklar'da yepyeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Geçen hafta bayram sebebiyle yayınlanmayan ve çok özlenen dizide neler yaşanacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Ali ve Pınar'ın evliliğindeki son durum ne? Ezgi, Cemal'i başka bir kadınla görünce küplere biniyor. Mesut savcı için Selin ile karşı karşıya. Arka Sokaklar 590. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sok

Cuma akşamlarının zirve sahibi Arka Sokaklar'ın yeni bölümü izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Birbirinden önemli oyuncuların rol almayı sürdürdüğü ve ele aldığı dosyalarla da gündeme damga vuran yapım yine ilgiyle seyredilecek. Rıza Baba ekibiyle birlikte yine suçluların peşinde koşuyor. İstanbul sokaklarındaki mücadele bu hafta da devam edecek. Aycan'ın adamları ile çatışmaya giren ekip her şeyi sonlandırmaya hazırdır. Diğer yandan sosyal konular da ele alınmaya devam ediliyor. Esra da silahla vuruldu. Arka Sokaklar 590. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 591. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İşte detaylar...


 

Arka Sokaklar 590. bölüm özeti

Ali ve Pınar arasındaki gerginlik devam etmektedir. Ali operasyonda yorulmaya, zorlanmaya başlar. Bir şeyim yok diye geçiştirir. Bahar ve Hakan’ın zoruyla acile gider ve pcr testide yaptırır. Test sonucu ne yazık ki pozitif çıkar. Oksijen seviyesi istenilen seviyede olmadığı için hastanede kalması gerekmektedir. Hastalığını Pınar’ın duymasını istemez. Rıza’da kararına saygı gösterir. Ali ile temasta olan tüm ekip ve ailesine test yapılır. Zeliha covid-19 haberi yapar. Haberi yaparken de Ali’ye yer verir. Haberlerde Ali’yi gören Pınar deliye döner. Soluğu doğru hastanede alır. Ali’nin durumu ağırlaşır. Entübe edilmesi gerekmektedir… emal, Selvi’nin yanında içtiği çaydan sonra bayılır. Selvi, Cemal’in baygın haldeki görüntülerini kaydeder. Ezgi büyük üzüntü içerisinde görüntüleri izler. Cemal, bu durumu Ezgi’ye ve ekibe açıklamaya çalışır. Rıdvan’ın yakalanması üzerine örgüt elemanlarının, dağa yeni sempatizan kazandırma çalışmaları sürmektedir. Leyla adındaki bir genç kız, bu örgüt elemanlarına inanıp evinden kaçar. Leyla’nın babası Gaffar, deliye döner ve kızının bulunması uğruna masum bir genç kızı rehin alır. Hüsnü’nün canı Giray Pamiroğlu cinayetinin kurcalanmasından yana sıkkındır. Savcı Faruk’un ise olayın nefsi müdafaa olup olmadığı hakkında şüpheleri sürmektedir. Engin ve Başak çiftinin yanında, doğacak bebeğe bakıcı olarak işe başlayan Fatma’dan aile oldukça memnundur. Fatma’nın gizli telefon konuşmaları dikkatimizi çeker. 



MERVE OFLAZ

 

Kanal D Arka Sokaklar 590. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 590. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 590. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

 

Arka Sokaklar 591. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 591. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.