Arka Sokaklar Ali Komiser ölecek mi? 513. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar Ali Komiser ölecek mi? 513. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Arka Sokaklar'ın son bölümünde Asaf'ın bıçaklı saldırısına uğrayan Ali ölecek mi? sorusu günün gündemine oturdu. Dizi dünyasının merak ettiği sorunun cevabı haberimizde. Peki Arka Sokaklar 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Rıza Baba ve ekibi önemli bir kayıp vermek üzere. Arka Sokaklar'ın Kanal D'de yayınlanan son bölümde herkesin yüreği ağzına geldi. Engin ve Ali, Asaf ile Zahir'in eline rehin düşmüştü. Ekip Engin'i kurtarırken Ali'nin peşine düşmüştü. Onu da kurtarmaya ramak kalmıştı ancak beklenmedik bir olay gerçekleşti. Asaf Ali'ye bıçakla saldırdı ve bölüm o anda bitti. Dizi izleyicileri de Arka Sokaklar Ali ölecek mi? diye sormaya başladı.
 


Arka Sokaklar 513. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yıllardır beğenilerek izlenen dizisi Arka Sokaklar'ın 513. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz diziye ait Youtube kanalından 513. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.


Arka Sokaklar Ali öldü mü?

Diziye ilk bölümden bu yana katkıda bulunan Ali önce ekipte bir polis iken daha sonra Ali Rıza'nın damadı ve komiser oldu. Uzun soluklu bir kariyere sahip olan Ali daha önce de pek çok kez ölümden döndü. Keskin nişancılığı sayesinde uzun menzilli hedeflerin korkulu rüyası haline gelen Ali diziye devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum