Arka Sokaklar Aylin Aydın (Özlem Çınar) öldü mü! 467. bölüm fragmanında neler oldu

Arka Sokaklar Aylin Aydın (Özlem Çınar) öldü mü! 467. bölüm fragmanında neler oldu
Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın son bölümünde yediği birkaç kurşunla birlikte yere yığılan Aylin'in geleceği merak ediliyor. Dizinin ilk bölümünden itibaren yapım ekibinde bulunan güzel oyuncu Özlem Çınar için yolun sonu mu görünüyor sorusu akıllara geldi. Peki Arka Sokaklar'da Aylin Aydın öldü mü? İşte detaylar...

Her ne kadar evlilikleri bitse ve Hakan'ın gururu öne çıksa da birbirini seven iki insanın yolu bir türlü ayrılmadı. Özellikle Hakan'ın ekipte kalması sonrasında 'arkadaşız, ekip üyesiyiz' gibi tanımlamalarla bir aray gelmek zorunda kalan ikilinin son durumu izleyenleri üzdü. Sinem'i yakalamaya kararlı olan Hakan elinden geleni yapsa da bir türlü başarılı olamaz. Yayınlanan son bölümde Sinem'e açık adres veren ancak bir kez daha elinden kaçıran Hakan ekip arkadaşları ve özellikle baş komiser Hüsnü tarafından inandırıcı bulunmaz. Hatta bilardo oynarken Ali ile tartışır, Arif Müdür araya girer. Hüsnü Çoban Aylin'i Hakan'ı takip etmesi ve olayın gidişatını öğrenmesi için görevlendirir. Aylin istemese de kabul etmek zorunda kalır. Olay da burada başlar.

Arka Sokaklar'ı cuma günü izleyenler Aylin'in o durumunu görünce çok üzüldü. Bilgi işlem memuru olarak kulağında kulaklıkla ve kıvrak zekasıyla yaptığı başarılı tespitleriyle tanıdığımız Aylin son zamanlarda operasyonlara da dahil olarak 'gerçek' bir polis olmuştu.Bu da bazı tehlikeleri de beraberinde getirmişti. Vurulmak gibi. Başından geçen evlilik onu büyük bir yıkıma da uğratmıştı. Hakan ile yeniden birlikte olmak istiyordu. Haykırmak ve ona yeniden sahip olmak. Hakan'ın peşinden giden Aylin Sinem'in izini annesi için verdiği ilaç için eczaneden aldığı bilgiyle bulur. Eve giden Aylin burada henüz kim olduğu bilinmeyen üç kişiyle karşılaşır. İkisinin silahını indirtirken yukarıdan gelen üçüncü kişi arkasından tetiğe basar. Hem de birkaç kez... Aldığı kurşunlarla yere yığılan Aylin'in ölüp ölmeyeceği de merak konusudur artık.

Yeni bölüm fragmanında hastaneye kaldırılan Aylin'in yaşayıp yaşamayacağını tahmin etmek zor. Ancak tedavi süreci birkaç bölüm sonra sonlanacaktır. O zaman net birşey söylemek mümkün olabilir. Yine de öleceğini düşünmüyoruz.

Arka Sokaklar 467. bölüm fragmanı da yayınlandı. Sinem'i yakalayamayan Hakan, Aylin'in durumunu öğrenince çok üzülür ve hastaneye gider. Burada muhtemelen Sinem ile olan muhabbetinden dolayı Mesut'tan dayak yer. Çünkü Aylin ekibin gözbebeğidir ve çok kıymetlidir. Hakan ise Sinem'i öldürmek için yanına gider. Bu arada cezaevinde bulunan Selin için de bir sürpriz var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.