Arka Sokaklar bu akşam yeni bölüm var mı yok mu! Ne zaman yayınlanacak

Arka Sokaklar bu akşam yeni bölüm var mı yok mu! Ne zaman yayınlanacak
Son olarak geçen hafta ekranlara gelen ve kritik bir yerde yılı kapatan Arka Sokaklar'ın 2018'deki ilk bölümü sabırsızlıkla bekleniyordu. Bu hafta pek çok dizinin yeni bölümü ekranlara gelmedi. Peki Arka Sokaklar'ın 464. bölümü bu akşam var mı yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak. İşte Kanal D'nin yayın akışı...

Selin'in açığa alınması, Mesut'un silahı bulma çabası, Hüsnü'nün eve dönüp Hakan'ın evliliğinin ardında bıraktıkları derken birçok hikayeyi barındıran Arka Sokaklar heyecanı ve samimiyetiyle ekranlara gelmeye devam ederken bu akşam yayınlanmayacak olması izleyenleri üzdü. Yeni yılın ilk günlerinde birçok dizi bu hafta yeni bölümleriyle ekranlara gelmedi. Oyunculara verilen izinler sebebiyle böyle bir durum ortaya çıktı. Arka Sokaklar'ın 464. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölüm ne zaman?

Arka Sokaklar dizisi yılbaşı haftası nedeniyle bir hafta ertelendi. Dizinin yeni bölümü 12 Ocak Cuma akşamı ekranlarda olacak.

arka sokaklar 464. bölüm


YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?
Sinem, kirli işler peşinde koşmaya devam eder. Sinem'in yeni planları nasıl sonuçlanacak?

Ekip, kendini silahlı bir kovalamacanın içinde bulur. İnsanların canına acımadan kıyan saldırgan, ekip tarafından yakalanabilecek mi?

Selin'den gizli işler, bitmek bilmiyor. Son yaşanan olaylar, Selin için son nokta olmuştur. Rıza Baba, olanlar yüzünden Selin'i açığa alma kararı alır. Selin, yeniden görevinin başına dönebilecek mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.