Arka Sokaklar'da yürek dağlayan final! Volkan şehit düştü

Arka Sokaklar'da yürek dağlayan final! Volkan şehit düştü
Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar sezon finali ile yayınlandı. Dizinin 521. bölümünde Volkan uyuşturucu patronu Nejat'ın silahından çıkan kurşunla şehit oldu. Arka Sokaklar Aylin (Özlem Çınar) diziden ayrılacak mı?

Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'da 13. sezon da sona erdi. Rıza Baba ve ekibi bir yıl boyunca yüzlerce belki de binden fazla kişiyi gözaltına aldı, sorguladı ya da tutukladı. Birçok kez ipten dönüp yardım muhtaç vatandaşlara el uzattı. Reyting sonuçları listesinde de zirveye oynayan Arka Sokaklar'ın 521. bölümünde yaşanacaklar da merak ediliyordu. Yürek dağlayan bir final ekranlara geldi. Volkan Acar şehit düştü. Mesut da uyuşturucu operasyonudna vuruldu. İşte detaylar...

Arka Sokaklar final bölümünde neler yaşandı?
521. bölümü ile Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar'da Hüsnü'nün başı yine derttedir. Tekin Amerika'ya gitmek için çıkaracağı vizenin ödemesini yapar ama dolandırılır. Sonrasında Hüsnü de kredi çeker ve parayı Tekin'e verir. Ardından da eve Amerikalı bir kız getirip oraya gitmekten vazgeçer.

Cihan'ı uzaktan akrabalarına teslim eden Hakan ve Aylin'in araları bozulmaya başlamıştır. Aylin Hakan'ı tepkisiz kalmakla suçlamaktadır ve sürekli üzerine gitmektedir. Aylin boşanmak istemektedir. Gerçeği kabullenmemekle birlikte diziden de ayrılması gündeme geldi. Aylin (Özlem Çınar) diziden ayrılacak mı? sorusu da günün en çok sorularından biri oldu.

Rıza Baba ve ekibi Nejat ile adamlarının peşindedir. Uyuşturucu satılan mahalleye yapılan operasyonda Nejat'ın peşinden koşan Volkan, arkasından gelen kurşunla yaşamını yitirir ve şehit oldu. Cenazesi Antalya'ya defnedilen Volkan izleyiciylerin yüreğini de dağladı.

MERVE OFLAZ

Ali eğitim için Ankara'da olduğundan dolayı kahrolmaktadır. Arda, Eda ve Hande de Volkan için üzülmektedir. Antalya'daki cenazeye katılması konusunda Rıza Baba'nın telkinde bulunduğu Arda gözyaşlarına boğuldu.

Hakan zeytin dalı uzatmak için çiçekle geldiği evde Aylin'i bulamaz ve bir mektup görür. Özür dileyen ve kendinden kaçtığını söyleyen Aylin, izin dilekçesini de verdiğini belirtir. Dönüp dönmeyeceği konusunda da tereddütleri olduğunu anlatan Aylin'in kelimeleri yeni bir boşanmanın da kapısını araladı.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.