Arka Sokaklar Engin öldü mü? 503. bölüm fragmanı

Arka Sokaklar Engin öldü mü? 503. bölüm fragmanı
Arka Sokaklar 502. bölümün son sahnesi herkesi heyecanlandırdı. Dört kişiyi öldüren Ebru Hoca Engin Müdür'e de iğneyi batırdı. Peki Engin Müdür öldü mü? Yeni bölümde diziden ayrılacak mı? İşte Arka Sokaklar 503. bölüm fragmanı...

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan ve cuma günlerinin birinciliğini üstlenen Arka Sokaklar dün yine nefes kesen bir bölümle karşımıza çıktı. Dilan'ın Mesut'u öldürmek üzereyken planı suya düşer: Rıza Baba ve ekibi Mesut'u parçalanmak üzere olan bir aracın içerisinden çeker ve çıkarır. Hastanede kalmaya pek niyeti olmayan Mesut intikam için hemen harekete geçer. Dilan'ı da hapse tıkar. Devresi de özel görevle başka bir yere gidecektir. Selin ve Tunç bu süreçte çok yıpranır. Hüsnü ve ailesi Meryem'in evinde akşam yemeği yemek için davetlidir. Güzel başlayan akşam davetsiz misafirlerle bir anda tatsızlaşır. Rıza Baba'nın kalbi sıkışmaktadır. Israrlar üzerine emniyetin revirine gider ve check up yaptırması konusunda tavsiye alır. Aylin ve Hakan'da ise anne rüzgarı devam eder. Nesrin Teyze gelininin zayıf olduğunu düşünerek her gün yanına belirlediği menüyü vermektedir. Ancak Aylin yemeği ekip arkadaşlarıyla paylaşınca eşine yakalanır. Esas konu ise Ebru Hoca'dır.

Yeni sezonda ekibe katılan Engin Müdür uzun bir görev sonrasındaTürkiye'ye gelmiş ve Rıza Baba'nın geçirdiği soruşturma kapsamında geçici olarak ekibin başına atanmıştı. Arif Müdür'ün terfisi sonrası bu göreve atanan  Engin Müdür dikkat çekici bir nokta yakalar. Kendisi gibi diziye bu sezon katılan Ebru Hoca hedeftedir. İki hasta zehirlenerek öldürülmüştür. Hem de hastanede. Bu durumdan şüphelenen Engin Müdür şüphesinde haklı çıkar. Son olayda Ebru Hoca da kendini ele verir. Kadın ticareti yapan bir çetenin elinden zor kurtulan genç kızın intikamını almak ve diğerlerinin yerini öğrenmek isteyen doktor kapıya dayanır. İğneyi çetenin liderine saplar. Bu arada ekipler kapıdadır ve kendisi arka kapıdan kaçar. Bu sırada Engin Müdür de oradadır. Doktor ona da saplar iğneyi.

Dizi son olarak Engin Müdür'ün yerde yattığı sahne ile bitti ve 7 günlük bir bekleyiş söz konusu artık. Arka Sokaklar izleyicileri de dünden bu yana 'Engin öldü mü?' sorusunu sorarak yanıt aramaya başladı. Detayını açıklayacağımız bilgilerde sizleri en iyi şekilde aydınlatacağımıza inanıyoruz. Bu arada Arka Sokaklar 503. bölüm fragmanı da yayınlandı. Aylin kaza geçiriyor ve çocuğunun akıbeti merak ediliyor.

Arka Sokaklar Engin öldü mü?
Yıllardır Arka Sokaklar'da izlediğimiz Engin karakterini canlandıran İlker İnanoğlu diziye renk katıyor. Yakışıklılığı, iş bitiriciliği ve zekasıyla herkesi kendine hayran bırakıyor. Son sahnedeki durumu endişe vericiydi. Ebru Hoca'nın batırdığı iğneyle bir anda yere yatan Engin'in yanına Bahar ve Aylin koştu ancak çare olabilecekler mi soru işareti. Ancak şunu söyleemek isteriz. İlker İnanoğlu dizinin yapımcı şirketinin sahibinin oğlu ve devam edecektir.

503. bölüm özeti
Vücuduna kalbi tetikleyen iğne zerk edilen Engin hastaneye kaldırılır. Doktor Nazım, Engin’i kurtarmak için elinden geleni yapar. Herkes Engin’in hayatından endişelidir. Hüsnü’nün yeni aşkı Meryem'in annesi Meziyet, kocası İhsan’ı evden kovmuştur. İhsan, hala eve dönmemiştir. Meziyet, Hüsnü’den kocasını bulmasını ister. Suriyeli Fatima yüksek bir yerden düşmüş ve ölmüştür. Kocası 70 yaşında bir adamdır. Kamuran kızı yaşlı adama satmıştır. Bilgileri Fatima’nın kardeşi Selman vermiştir. Kamuran suçlamaları reddeder. Bahar gizli göreve gider ve Kamuran’ın sattığı kızların arasına karışır. Kamuran, Bahar’dan şüphelenmiştir. Terörist Yücel ve Tarık, kamyon dolu mühimmatla çarşıya gider ve terör eylemi yapacaklardır. Ekibimiz istihbarat almıştır ve olay yerine giderler. Yücel ve Tarık, terör eylemini hayata geçirirse birçok can kaybı olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.