Arka Sokaklar Hakan öldü mü? 500. bölümde şok!

Arka Sokaklar Hakan öldü mü? 500. bölümde şok!
Dün akşam ekranlara 500. bölümüyle gelen Arka Sokaklar'ın final sahnesinde yanan bir araç olduğu anonsu geçildi. Peki Hakan öldü mü? İşte Arka Sokaklar'da yaşananlar ve 501. bölüm fragmanı...

Rıza Baba ve ekibi yine operasyondan operasyona koşmaya devam ediyor. 13 sezondur ekanlarımıza konuk olan Arka Sokaklar 500 bölümü dün geride bıraktı. Başarısıyla reyting sonuçlarında da zirveden inmeyen fenomen dizi, cuma gününde bir kez daha birinciliği elde etti. Her bölümde yeni bir tehlike ile karşı karşıya kalan ve zaman zaman da ölümden dönen ekip bu kez Hakan'la sarsıldı.

Arka Sokaklar 500. bölümde Hakan öldü mü?
Dün son bölümüyle yayınlanan Arka Sokaklar'da bir uyuşturucu satıcısının peşinden giderek en üstteki ismi yakalamak isteyen Rıza Baba ve ekibi Nizam ismindeki bir kişiye ulaşır. Aradaki kişinin üzerine alıcı yerleştirilir ve operasyona dahili konusunda herhangi bir yanlış yapılmaması istenir. Ancak ekibimiz sırtından vurulur. Paraları alan aracı ortadan kaybolur. Nizam ve adamlarına da Hakan'ın polis olduğunu söyler. Olay da buradan itibaren kopar. Nizam ile adamları Hakan'ın üzerine silah doğrultur. Alışverişte beklenen 300 bin lira da çıkmayınca iyice sinirlenirler. Hakan ve Rauf'u takip eden ekip izi kaybedince kendisine ulaşmak imkansız hale gelir. Üzerinde telefon bulamayan Hakan'ın sinyal tespiti yapılamaz ama Eda bir depo adresi bulur. Oraya intikal ettikten sonra da Sarıyer'de bir aracın yandığı bilgisi geçilir. Bu aracın modeli ve rengi Rauf'unkiyle aynıdır. Akla hemen Hakan gelir. Durumu Aylin'e anlatmak ise en kötü ve yaralayıcı seçenektir. Hüsnü'nün aldığı bilgi sonrasında dizinin 500. bölümü bitti. İzleyiciler de 'Hakan öldü mü?' sorusunu sormaya başladı. Siz değerli okuyucularımız için tahminim haberde.

Arka Sokaklar 501. bölümde Hakan ölecek mi?
Şimdi geldik en can alıcı noktaya. Binlerce izleyicisi olan Hakan ve Aylin için şimdiden üzülenler var. Arka Sokaklar 501. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak tahminimi sizlerle paylaşmak isterim. Hem Aylin hem de Hakan bundan önce de pek çok kez ölümle burun buruna geldi. Hakan şiddetli geçen soruşturmalarla polislikten atılma noktasına kadar geldi ancak bu mutluluklarını bozamadı. Evet bir dönem boşansalar da birlikte olmak kaderlerinde var. Ve izleyici bu çifti çok seviyor. Hakan bu durumdan da kurtulup hem eşi hem çocuğu hem de ekibine karşı sorumluluklarını yerine getirip hayatta kalacaktır. Yakışıklı oyuncu Ozan Çobanoğlu sonradan kadroya dahil oldu ama cuk oturdu diziye. Başarısını her geçen gün daha da artırıyor. Dizi Hakan ve Aylin ile başka güzel. Arka Sokaklar 501. bölümde bence Hakan'ın iyi haberlerini alacağız.

arka sokaklar

Instagram'dan belli değil mi?
500 bölümü dün akşam itibariyle deviren Arka Sokaklar'ın kutlaması da bu coşku ile geçti. Dizi oyuncuları şık tercihleriyle geceyi şenlendirdi. Ozan Çobanoğlu da bu eğlenecede yer aldı. Yani bu durum diziye devam edeceğini gösteriyor. Ozan Özgür, Merve Oflaz, Oya Okar ve Bağaç Aksoy da kıyafetleriyle göz doldurdu.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.