Arka Sokaklar Hüsnü Çoban ölecek mi? 483. bölüm fragmanı ve şoke eden gerçek

Arka Sokaklar Hüsnü Çoban ölecek mi? 483. bölüm fragmanı ve şoke eden gerçek
Arka Sokaklar'ın son bölümünde tiroid kanseri olduğunu öğrenen çocuklarına karşı gözyaşlarını tutamayan Hüsnü Çoban ölecek mi? İşte sürpriz olay, Arka Sokaklar 483. bölüm fragmanı ve dizi severlerini şoka uğratan gerçek.

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar'ın ilk bölümünden bu yana kadrosunda bulunan Hüsnü Çoban'ın kanser olması herkesi gözyaşlarına boğmuştu. Son bölümde de her ne kadar gizlemesine rağmen çocuklarına yakalanan Hüsnü Çoban'ın ölüp ölmeyeceği araştırılıyor. Usta oyuncu Özgür Ozan'ın hayat verdiği ve uzun süredir ekranlarda artık bizlerden biri olan karakter haline gelen Hüsnü Çoban, eşi Suat Çoban'ın vefatıyla büyük bir yıkım yemiş ve kendisine gelmesi uzun bir süre almıştı. Ardından bir hanımefendi ile izdivaç yapmak üzereyken vazgeçen Çoban ailesinin reisi bu kez herkesi üzdü.

Arka Sokaklar'da yansıttığı ideal baba tiplemesiyle izleyenleri kendisine hayran bırakan Hüsnü Çoban iki bölüm önce sürekli göz kararması ve kan gelmesi sonrasında Reşat Hoca'yı aramış ve yapılan testler sonrasında kanser olduğunu öğrenmişti. Eşi Suat Çoban'ın da kansere yakalandığı ancak yendiği dizide cuma günü neler yaşanacağı merak ediliyor.

hüsnü çoban

Hüsnü Çoban ölecek mi?
Gelelim bu konuya. Televizyon Gazetesi'nin haberine göre şerefli bir polis memuru olarak emniyet teşkilatına hizmet eden Hüsnü Çoban'ın dizideki kariyeri sona eriyor. Yani sezon sonuna doğru Hüsnü Çoban ölecek. Ekranlara ise eski dizisi olan Çocuklar Duymasın ile dönecek. Adını duyurmasında en önemli yapımlardan biri olan Çocuklar Duymasın'a transferi Arka Sokaklar hayranlarını üzdü. Çobanspor'un kaptanı Hüsnü Çoban ne yazıkki aramızdan ayrılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.