Arka Sokaklar intihar etmek isteyen Mesut ölecek mi? 510. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar intihar etmek isteyen Mesut ölecek mi? 510. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Amansız mücadelesine devam eden Rıza Baba ve ekibinden ayrı kalan Mesut iki bölüm sonunda da intihara kalkıştı. Peki Mesut ölecek mi? Şevket Çoruh diziden ayrılacak mı? İşte detaylar...

Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar'da bir bölüm daha geride kaldı. Umut'un ölümü sonrasında dağılan ve toparlanamayan Mesut ekipten de ayrı yaşamaya başlamıştı. Açığa alınan Mesut geçtiğimiz bölüm intihar edecekken oğlu Tunç hakkında gelen haber sonrasında bundan vazgeçmişti. Ancak tecrübeli emniyet mensubu intihara bir kez daha kalkıştı. Selin'e mektup yazan ve oğlu Tunç'un fotoğrafına baktıktan sonra eline silahı alan Mesut tetiğe basmak üzereydi.

Bilindiği üzere Mesut rolünü yıllardır Şevket Çoruh canlandırıyor. Odunu vermesinden doğudaki başarılı operasyonlara kadar televizyon ekranlarında ilgiyle izlenen Mesut'un iki bölümdür canına kıymak istemesi diziden ayrılma ihtimalini de düşündürtmeye başladı.

Mesut ölecek mi? Şevket Çoruh ayrılacak mı?
Arka Sokaklar'ın başarılı oyuncusu Şevket Çoruh dizinin ilk gününden bu yana kadroda yer alıyor. Birçok kez direkten dönen, alkolden zaman zaman uzak duran ancak en ufak bir zorlukta ona sığınan Mesut'un diziden ayrılması imkansız gibi görünüyor.

Arka Sokaklar 510. bölüm fragmanı
Her hafta cuma günleri ilgiyle izlenen Arka Sokaklar'ın 510. bölüm özeti ve fragmanı yayınlanmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.