Arka Sokaklar Meryem (Demet Gül) kimdir? Kaç yaşında, nereli, memleketi

Arka Sokaklar Meryem (Demet Gül) kimdir? Kaç yaşında, nereli, memleketi
Arka Sokaklar kadrosuna katılan Meryem hakkında araştırmalar yapılıyor. Demet Gerçek ismi Demet Gül olan ünlü oyuncu kimdir, kaç yaşında, nereli ve memleketi.

500 bölümü geride bırakmaya hazırlanan Arka Sokaklar'da flaş bir isim dizi ekibine katıldı. Ünlü oyuncu Demet Gül, yayınlanan son bölümde Meryem karakterini canlandırmaya başladı. Başarılı ismi ekranlarda görenler de hakkındaki bilgileri araştırmaya, öğrenmeye ve kim olduğu konusunda fikir sahibi olmaya çalışıyor. Peki Demet Gül kimdir? Demet Gül kaç yaşında? Demet Gül nereli? gibi soruların cevapları haberimizde yer alıyor.

Suat'ın vefatı sonrasında yalnız kalan ve ailesine tutunan Hüsnü daha önce Rıza Baba ve eşi Ayla'nın tanıştırdığı bir hanım efendi ile görüşmeye başlamış, evlilikten dönmüştü. Son gün ailesini seçen baş komiser daha sonra kimse ile görüşmeme kararı almıştı. Ancak 499. bölümde mahalleye yeni taşınan Meryem'i gözüne kestirdi. Nazike de hoş geldine gittiği Meryem'i de Hüsnü'ye düşünür. İkisinin yolu evde kesişir. Güzel oyuncu Demet Gül hakkında dünden bu yana çok sayıda arama yapılıyor. Siz değerli okuyucularımız için derlediğimiz haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz.

demet gül kimdir
 


DEMET GÜL KİMDİR?

1982 yılında Almanya'da doğan Demet Gül, Otto-Falckenberg-Schule München Sahne Sanatları Performans Bölümü mezun oldu. 2014 yılında Ulan İstanbul dizisinde canlandırdığı Maşuka karakteriyle Türkiye'de çıkış yapan Demet Gül ardından Eğlendirme Dairesi ve Aşk Laftan Anlamaz yapımlarında rol aldı. Almanya'da ise Mordkomission İstanbul serisi ve Notruf Hafenkante yapımlarıyla kitlelere ulaştı.

arka sokaklar meryem demet gül kimdir

Beyaz perdede ise bir çok ödüllü film Altın Ayı da prömyeri olan Almanya-Welcome to Germany filmiyle büyük başarı yakaladı. Anduni, Lovelab, Einmal Hans Mit Schafer Soße, hem senaryo, başrol ve yapımcılığı üstlendiği kısa film The House in the Envelope, 8 Saniye, Vergesst Mich Nicht, Küçük Esnaf, Müthiş Bir Film, Maide'nin Altın Günü filmlerinde de oynadı. Kendi yazdığı senaryoları da bulunan Demet Gül'ün rol aldığı tiyatro ve opera oyunları ise; Kanakstar, La Traviata, Der Wolf İst Tot, Battle of the Teutoburg Forest, Abduction from the Seraglio, Down Understanding, Hands Around, A Dream Play, Urteile. Son olarak oyuncu Keşke Hiç Büyümeseydik'te Şennur karakterini canlandırmıştır. Demet Gül, Arka Sokaklar 500. bölümde Hüsnü Çoban'ın oturduğu mahallede cilveli Meryem'i canlandıracak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.