Arka Sokaklar Mesut öldü mü? Final sahnesi nefes kesti

Arka Sokaklar Mesut öldü mü? Final sahnesi nefes kesti
Dün akşam 521. bölümüyle ekranlara gelen Arka Sokaklar sezon finali yaptı. Son sahnede ise tren garında Selin'i bekleyen Mesut silahlı saldırıya uğradı. Peki Mesut öldü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'dan ayrılacak mı? İşte detaylar...

Kanal D'nin yıllardır ekranlara gelen ve  yüzlerce bölümü geride bırakan dizisi Arka Sokaklar'da heyecan ve aksiyonun yanısıra duygu dolu anlar da eksik olmadı. Uyuşturucu çetesi ile uğraşan Rıza Baba ve ekibi Volkan'ı şehit verdi. Nejat'ın adamı Salih de kurduğu tuzakla önce ekibi yanına aldı, ardından da halka gözdağı vererek Mesut ve Selin'in peşine düştü. Selin ile tatile gitmek için yola çıkan Mesut Salih tarafından vuruldu ve dizi sona erdi. Peki Mesut öldü mü? Detaylar haberimizde...

Arka Sokaklar final bölümünde neler yaşandı?
521. bölümü ile Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar'da Hüsnü'nün başı yine derttedir. Tekin Amerika'ya gitmek için çıkaracağı vizenin ödemesini yapar ama dolandırılır. Sonrasında Hüsnü de kredi çeker ve parayı Tekin'e verir. Ardından da eve Amerikalı bir kız getirip oraya gitmekten vazgeçer.

Cihan'ı uzaktan akrabalarına teslim eden Hakan ve Aylin'in araları bozulmaya başlamıştır. Aylin Hakan'ı tepkisiz kalmakla suçlamaktadır ve sürekli üzerine gitmektedir. Aylin boşanmak istemektedir. Gerçeği kabullenmemekle birlikte diziden de ayrılması gündeme geldi. Aylin (Özlem Çınar) diziden ayrılacak mı? sorusu da günün en çok sorularından biri oldu.

Rıza Baba ve ekibi Nejat ile adamlarının peşindedir. Uyuşturucu satılan mahalleye yapılan operasyonda Nejat'ın peşinden koşan Volkan, arkasından gelen kurşunla yaşamını yitirir ve şehit oldu. Cenazesi Antalya'ya defnedilen Volkan izleyiciylerin yüreğini de dağladı.

MERVE OFLAZ

Ali eğitim için Ankara'da olduğundan dolayı kahrolmaktadır. Arda, Eda ve Hande de Volkan için üzülmektedir. Antalya'daki cenazeye katılması konusunda Rıza Baba'nın telkinde bulunduğu Arda gözyaşlarına boğuldu.

Hakan zeytin dalı uzatmak için çiçekle geldiği evde Aylin'i bulamaz ve bir mektup görür. Özür dileyen ve kendinden kaçtığını söyleyen Aylin, izin dilekçesini de verdiğini belirtir. Dönüp dönmeyeceği konusunda da tereddütleri olduğunu anlatan Aylin'in kelimeleri yeni bir boşanmanın da kapısını araladı.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

Arka Sokaklar Mesut öldü mü?
Dizinin ilk bölümünden bu yana ekipte olan ve Rıza Baba'nın en sevdiği isimlerin başında gelen Mesut uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaralandı. Engin ve Selin'in olay yerinde olup ambulans istemesi sonrasında yaz tatiline giren dizide Mesut'un devam etmeyeceği merak ediliyor. Bilindiği üzere bu karaktere Şevket Çoruh hayat veriyor ve izleyici tarafından da çok seviliyor. Bugüne kadar pek çok badire atlatan Mesut'un yine sapasağlam döneceğini bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum