Arka Sokaklar tayin isteyen Selin (Oya Okar) diziden ayrılacak mı? 515. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar tayin isteyen Selin (Oya Okar) diziden ayrılacak mı? 515. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Arka Sokaklar'ın dün ekranlara gelen son bölümünde Selin Komiser isteğiyle herkesi şoke etti. Tayin olmak istediğini açıklayan Selin (Oya Okar) diziden ayrılacak mı? İşte detaylar...

Reyting mücadelesinin zirvesinde yer almayı başaran ve başarısını her geçen hafta kanıtlamaya devam eden Arka Sokaklar'ın 514. bölümü geride kaldı. İzleyicilerin büyük bir heyecanla izlediği ve ekran başına kiltlendiği bölümde yaşananlar nefes kesti. Ali Komiser babasının verdiği karaciğerle hayata döndü ancak kötü bir sürpriz onu bekliyordu. Mesut bir kez daha başını derde soktu. Ekip uyuşturucu üzerine yaptığı operasyonlarla alkış topladı. Hüsnü'nün başına da Meziyet derdi eklendi. Selin ise farklı bir dünyadaydı adeta. Tüm yaşananların aksine kendi dünyasında kalmayı tercih etti ve bir de istekte bulundu. Engin Müdür ile konuşan Selin, ekipten ayrılacağını dile getirdi. Peki uzun süredir ekipte yer alan Arka Sokaklar'ın güzel komiseri Selin (Oya Okar) diziden ayrılacak mı? İşte detaylar...

Türkiye'nin cuma günlerinde en çok izlenen dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'da Selin'in bir kez daha gidişi gündeme geldi. Başarılı komiser Engin Müdür'e derdini anlattı ve bu kararını ekipte özellikle Rıza Baba'ya nasıl söyleyeceğini bilmediğini dile getirdi. Ayrılık talebinin nedeni ise hem Mesut hem de Umut'un kaybı. Her ne kadar sevse de bir küs bir barışık devam eden ilişki onu yıpratıyor. Mesut güçlü ancak Selin kırılgan. Bunu da açıkça belli etti. 'Sana ihtiyacım var hem de fazlasıyla' diyen Selin artık ekipten ayrılmak istiyor.

 

Arka Sokaklar 515. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yıllardır beğenilerek izlenen dizisi Arka Sokaklar'ın 515. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz diziye ait Youtube kanalından 515. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

arka sokaklar mesut selin
 


Selin diziden ayrılacak mı?

Oya Okar'ın canlandırdığı Selin karakterinin diziden ayrılma gibi bir şansı bence yok. Mesut'un artık hayat dayanağı olmuş Selin tayin mektubu gelse bile gitmez. Bir şekilde bu iş çözüme kavuşur. SelMes hayranları rahat olabilir. Oya Okar dizideki rolüne devam eder.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.