Arka Sokaklar Tunç öldü mü? 482. bölüm özeti ve fragmanı

Arka Sokaklar Tunç öldü mü? 482. bölüm özeti ve fragmanı
Arka Sokaklar'ın dün yayınlanan son bölümünde Mesut'un oğlu Tunç teröristlerin hedefi oldu ve vuruldu. Dizi hayranları Tunç öldü mü? sorusunu soruyor. İşte detaylar...

Reyting sıralamasının cuma birincisi Arka Sokaklar'da heyecan bitmiyor. Yaşanan olaylar izleyenleri derinden etkilerlen dizinin ilk bölümünden bu yana yapımda yer alan ve adeta Arka Sokaklar ile büyüyen Tunç'un vurulması akşama damga vurdu. Kerimhan Duman'ın hayat verdiği Tunç için dünden bu yana yoğun bir araştırma var. Onlarca badire atlatan Mesut'un oğlu Tunç öldü mü yaşıyor mu? işte haberimiz...

Arka Sokaklar 481. bölümü ile dün Kanal D ekranlarındaydı. Hüsnü'nün hastalığının Rıza Baba tarafından öğrenilmesi Hüsnü'yü hoşnut etmez. Ardından bir de Haydar Berk'in yanında rahatsızlanınca ailenin de öğrenmesi çok sürmeyecektir. Savcı Arzu ile Hakan Komiser'in yakınlaşması ve öpüşmesi de yeni bir birlikteliğin kapılarını aralar. Aylin'in sevgilisi ile tatile gitmek için izin istemesi Hakan'ı kahreder. Ancak işler Aylin'in istediği gibi gitmez. Selin ve Mesut Umut'u korumak için canlarını ortaya koyacaklardır. Ali'nin anne ve babasını bulması hayatına dair en büyük teselli olacaktır. Ancak en büyük olay Tunç'un başına gelecektir. Babasının hesabını kesmeye gelen teröristlerin kurşunları arasında kendini bulacaktır.

Dün dizi sonrası birçok kişi gözyaşları döktü ve hemen Google'a girip Tunç öldü mü, Arka Sokaklar 482. bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı mı? sorularını sordu.

arka sokaklar tunç
 

Arka Sokaklar 482. bölüm özeti yayınlandığında web sitemizde yer alacak.

Arka Sokaklar Tunç öldü mü?
Yukarıda da belirttiğimiz gibi dizi ile birlikte büyüyen Tunç birçok kez bu durumlarla karşılaştı. Kanseri de yendi ayrıca. Yapımdaki sürekliliğini ele alırsak ölmeyeceğini düşünüyoruz.

Kerimhan Duman (Tunç) kimdir?
13 Haziran 1996 İstanbul doğumludur. Mesleği oyunculuktur. Arka Sokaklar dışında Kara Para Aşk dizisinde de rol almıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.