Arka Sokaklar Tunç öldü mü? Herkes şoke oldu

Arka Sokaklar Tunç öldü mü? Herkes şoke oldu
Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da bir bölüm daha geride kaldı. Yayınlanan 526. bölümün son sahnesinde herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı ve Tunç'un hayatından endişe ediliyor. Peki Tunç öldü mü? İşte detaylar...

Rıza Baba ve ekibi uluslar arası mücadele içerisinde tüm gayretlerini ortaya kıyarken diğer bir yanda canlarını de korumaya çalışıyor. Son olarak Sait'i yakalayan ekip, soskaktaki çocukların da peşine düştü. Uyuşturucudan gaspa, hırsızlıktan adam yaralamaya kadar pek çok suça karışan çocuğu bir araya toplayan elebaşını yakalamaktır amaç. Bu arada içlerinden birisi Tunç ve arkadaşıyla girdiği münakaşa sonrası bıçağını çeker.

Arka Sokaklar Tunç öldü mü?
Tunç ve arkadaşı bir süre çocukla konuşur ancak ikna edemez. Çıkardığı bıçağı saplayan gencin kimi bıçakladığı henüz bilinmiyor. Bu da Tunç'un sağlığından endişe edilir hale getirdi izleyicileri. Binlerce kişi "Arka Sokaklar Tunç öldü mü?" sorusunu sorarak yanıt arıyor. Dizinin 527. bölüm fragmanı bunun cevabını verdi. Tunç ölmeyecek. Bugüne kadar pek çok olayla karşılaşan Tunç bu kez sapasağlam.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.