Arka Sokaklar üstüne kurşun yağdırılan Bahar öldü mü? 528. bölüm fragmanı

Arka Sokaklar üstüne kurşun yağdırılan Bahar öldü mü? 528. bölüm fragmanı
Kanal D'nin soluksuz izlenen dizisi Arka Sokaklar'ın son sahnesinde Bahar kurşunların hedefi oldu. Ekibin gözbebeği komiserlerinden Bahar'ın sağlık durumu merak ediliyor. Peki Bahar öldü mü? Diziden ayrılacak mı? İşte detaylar...

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen Arka Sokaklar bir kez daha reyting zirvesine oynadı. Önemli izlenme oranları elde eden dizinin yeni bölümü de şimdiden merakla bekleniyor. Yayınlanan son bölümde Tekin dizideki öpüşme sahnesi sebebiyle kız arkadaşıyla tartışıyor. Ekip Adem'in katillerini bulmak için harekete geçiyor. Adem'i toprağa veren annesi ve babası ise kahroluyor. Eşinin kardeşine kumpas kuran bir kadın, kızına taciz etti süsü ile onu hapishaneye attırıyor. Ancak kızı her şeyi ortaya çıkarıyor. Diğer bir yandan Cemal ve Ezgi arasındaki yakınlaşma devam ediyor. Nadir ile mücadele de sürüyor ve önemli adımlar atılıyor. Nadir'in avukatı üzerinden başlayan araştırmalarda Bahar kendini tehlikeye atıyor. Avukatın takip edildiğini tespit eden Nadir'in adamları Bahar'ı kurşun yağmuruna tutuyor.
 


Bahar öldü mü?

Arif müdürün yeğeni olarak diziye katılan ve Merve Oflaz'ın canlandırdığı Bahar'ın kurşunların hedefi olması izleyenleri de üzdü. Kısa sürede ekibe ve diziye ayak uyduran güzel oyuncu hakkında bu sahneden sonra binlerce araştırma yapıldı. Bahar öldü mü? sorusunu soran izleyiciler cevabını öğrenmek istiyor. Bahar'ın ölme gibi bir durumu olmadığını söyleyebiliriz.

MERVE OFLAZ


Arka Sokaklar 528. bölüm fragmanı

Bir televizyon klasiği olan Arka Sokaklar cuma günü yeni bölümü ile Kanal D'deki yerini alacak. İzleyicilerinin karşısına 528. kez çıkacak olan Rıza Baba ve ekibi yine suçluların peşinden gidecek ve adeleti sağlamaya çalışacak. Ayrıca Ezgi'nin manevi babası olarak gördüğü Nadir'in de tüm foyasını ortaya çıkarmak için mücadele verilecek. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Kanal D web sitesi, sosyal medya hesapları ve Youtube kanalından yayınlandığında izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.