Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak? 14. sezon fragmanı yayınlandı...

Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak? 14. sezon fragmanı yayınlandı...
Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'ın yeni sezon tanıtım videosu yayınlandı. Peki Arka Sokaklar 14. sezon ne zaman başlayacak?

Ekipten ayrılan isimlerle gündeme gelen Arka Sokaklar'da yeni sezon heyecanı başladı. Cuma günlerine yine reyting mücadelesi verecek olan yapımın yeni sezon fragmanı Kanal D'de yayınlandı. Son bölümünde gözyaşı döktüren gelişmelere sahne olan ekran klasiği Arka Sokaklar'ın ne zaman başlayacağı da merak ediliyor. Rıza Baba ve Engin Müdür ile birlikte hareket eden ekibin yeni maceralarına dair tüm bilgiler burada...
 


Arka Sokaklar yeni sezon fragmanı yayınlandı

Rıza Baba'nın ekibiyle İstanbul'u alt üst ettiği dizide yeni sezon için artık geri sayım başladı. Yayınlandığı günden bu yana adından söz ettiren ve sosyal olaylara da imza atan Arka Sokaklar dizisinin 14. sezon fragmanı izleyiciyle buluştu. Bir grup gencin duvara sprey boya ile yazdığı yazı için peşlerine düşen ekip duvarda "Arka Sokaklar 14. sezon" yazısını gördü.

MERVE OFLAZ


Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak?

Mesut, Hüsnü, Bahar, Ali ve diğer komiserlerin tüm özverisiyle asayişi sağlamaya gayret gösterdiği İstanbul'daki yeni maceraları izlemek isteyen izleyiciler bir süre daha bekleyecek. Arka Sokaklar'ın eylül ayının ikinci ya da üçüncü hafta yayınlanmaya başlaması bekleniyor.



arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.