Arzu Gökduman Kuaförüm Sensin'den ayrıldı mı? Şok açıklama

Arzu Gökduman Kuaförüm Sensin'den ayrıldı mı? Şok açıklama
Show TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de Mete Şimşek ile birlikte yarışan Arzu Gökduman Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Mete Şimşek ile çalışmayacağını duyuran güzel makyözün yarışmadaki geleceği de araştırılıyor. Peki Arzu Gökduman Kuaförüm Sensin'den ayrıldı mı? İşte detaylar...

Pazartesi günü yarışmaya başlayan Arzu Gökduman ile Mete Şimşek pazartesi ve çarşamba günü birincilik elde ederek muhteşem bir başlangıca imza atmıştı. İkili yaptıkları saçlar, tasarımlar ve makyajlarla isimlerini iki günde önemli bir noktaya taşımıştı. İzleyicilerin de finaldeki favorilerinden biri haline gelen ikili hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Arzu Gökduman, Mete Şimşek'in bayan kuaförü ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Arzu Gökduman Kuaförüm Sensin'den ayrıldı mı?
Instagram'dan paylaştığı mesajla sevenlerini şaşırtan Arzu Gökduman 'Merhabalar, Mete Şimşek bayan kuaförü ile olan iş akdimi 29 Eylül Pazar günü kendi isteğim ile sonlandırmış bulunmaktayım. Bu kararımın yarışma ile ilgisi bulunmamaktadır. Tamamen verilen sözlerin tutulmaması ve her işçinin sahip olması gereken haklarının olmaması ile ilgili. Karakterim gereği bu tarz durumları konuşma ihtiyacı duymadım. Ancak bugüne baktığımızda açılan sahte hesaplar ile beni kötü gösterme çabaları, attıkları iftiralar, eş, dost çalışanlarıyla beni karalama gayretleri beni bu açıklamayı yapmaya itti. Kimin gerçekte ne olduğunu tanıyanlar biliyor. Ben yapmacık yalan dolan her şeyden uzak durdum. Karakterimi değiştirmedim. Olmadığım gibi biri gibi göstermeye çalışan herkese sadece gülüyorum. Herkes kendini istediği şekilde gösterebilir. Ucuz numaralarınıza benden karşılık bulamayacaksınız. Size istediğinizi vermeyeceğim. Beni anlayabilen herkese teşekkür ederim' ifadelerini kullandı.

Bu paylaşım sonrası Gökduman'ın yarışmaya devam edip etmeyeceğini yeni bölümde göreceğiz. Belki de hafta tamamlandıktan sonra bir ayrılık yaşanabilir.

arzu gökduman
 

Arzu Gökduman kimdir?

28 yaşında. Aslen Erzurumlu. 13 senedir makyözlük yapıyor. Makyaj, kaş dizayn, saç boya, kesim topuz birçok konuda uzman. Öğreticilik belgesi de bulunuyor.

arzu gökduman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.