Asım Bayram cinayeti | Medeni Öztaş, Murat Güneş ve Mevlüt Sağlam'dan itiraf!

Asım Bayram cinayeti | Medeni Öztaş, Murat Güneş ve Mevlüt Sağlam'dan itiraf!
Asım Bayram'ı kim öldürdü? sorusunun yanıtı belli oldu. Yaşlı adamın cinayeti ile ilgili olarak Medeni Öztaş, Mevlüt Sağlam ve Murat Güneş gözaltına alındı.

Müge Anlı'nın programında işlenmeye başlayan Asım Bayram cinayetiyle ilgili dosyada flaş bir gelişme yaşandı. Anlı ve ekibinin kararlı takibiyel sürdürülen çalışmalara emniyet güçleri de dahil oldu ve ekipler evlerde arama yaptı. Gözaltına alınan üç kişi cinayeti itiraf etti.

Bu sabah yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bir dosya daha tarihi bir yayınla kapandı. Kaybolduğunun 49. gününde öldürüldüğü belirlenen ve 8 parçaya ayrılmış cesedi bulunan Asım Bayram'ı kimlerin öldürdüğü ortaya çıktı. Daha önce de şüphelenilen Murat Güneş, Medeni Öztaş ve Mevlüt Sağlam cinayeti para sebebiyle işlediklerini açıkladı.

Pek görmedik
Murat Güneş dün akşam evden ayrılmış. Sebebini ise avukatla görüşmek amacıyla olarak dile getirmiş. Esnaf kendisinden "Bazen oturur, hayırlı işler diler giderdi. Yayınlardan sonra görmedik." ifadelerini kullandı.

asım bayram cinayeti

müge anlı asım bayram

asım bayram

Evlerde arama yapıldı
Medeni Öztaş'ın evine olay yeri inceleme ekipleri geldi. Mevlüt Sağlam'ın evine de diğer ekip geldi. Olaydaki 3. şüpheli. Öztaş'ın evinin kapısını oğlu açtı. Telefon geldi. Medeni Öztaş bu telefon sonrasında evden ayrıldı ve kendisinden haber yok. Medeni Öztaş'ın evinde yapılan aramaya muhtar ve azası da katıldı. Arama kayıt altına alındı. Luminol araştırma yapılan eve iz takip köpeği de getirildi. Sokağı alt üst eden köpek ana caddede durdu. Medeni Öztaş'ın bu noktadan araca binerek ayrıldığı düşünülüyor. Mevlüt Sağlam'ın evinden çok sayıda poşetle çıkıldı. Medeni Öztaş'ın evinde ise balta ve keser gibi araçlar bulundu.

Medeni Öztaş ve Mevlüt Sağlam 01.00'de yakalandı. İki kişiyi yakalatan kişi ise daha önce kendisini asker emeklisi olduğu olarak tanıttığı bir kadın. Kendisi Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine yaptığı ihbarla yakalanmalarını sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.