Asım Bayram cinayetinde flaş gelişme! İki eve giriliyor

Asım Bayram cinayetinde flaş gelişme! İki eve giriliyor
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenmeye başlayan 82 yaşındaki Asım Bayram cinayetiyle ilgili son dakika bilgisi paylaşıldı. Savcılıktan gelen talimatla birlikte polisler bugün Asım Bayram'ın iki evine girecek.

Türkiye'nin soluksuz izlediği Asım Bayram cinayetiyle ilgili olarak kararlı çalışmalar devam ediyor. 82 yaşındaki yaşlı adamın kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü konusunda sonuca ulaşılması için savcılık da talimatı verdi. Müge Anlı bugün yaptığı açıklama ile verilen talimatla birlikte polislerin Asım Bayram'a ait iki eve gireceğini ve burada çalışmalar yaparak arama gerçekleştireceklerini duyurdu. Peki Asım Bayram'ı kim öldürdü?

Asım Bayram'ın parası için öldürüldüğü iddiası Türkiye gündemine oturdu. Ferluga Hanım'ın da öldürme ihtimali üzerinde durulan Asım Bayram ile ilgili olarak kasanın bulunduğu odaya kendisini sokmadığını öne sürülmüştü. Müge Anlı da bu durumu yadırgayarak 'Hiç mi girmek bakmak istemedin? Bu adam girdi, kapıyı açtı daha sonra da hemen kapattı. Sen de hiçbir şey görmedin. Öyle mi?' ifadelerini kullandı ve 'Evet' yanıtı aldı.

82 yaşındaki Asım Bayram'ın kasasını patlatmak istediğini söyleyen iki kişinin olduğu ve o gece de çuvallarla evden çıkanların olduğu görgü şahitleri tarafından program ekibine iletildi.

müge anlı asım bayram

asım bayram

Ferluga Hanım para aldı
Yayında her ne kadar Ferluga Hanım kasayı görmediğini söylese de Asım Bey'in oğlu Mevlüt Bayram bunun aksini iddia etti. Ferluga Hanım'ın kasadan para aldığını ve bu andan itibaren güvensizlik oluştuğunu dile getiren Mevlüt Bey, sinirlendi.

Kasası olduğunu söyledi!
Ferluga Hanım Asım Bey'in kasası olduğunu birçok kişiye söylediğini dile getirdi.

İki ev aranacak!
Savcılığın verdiği talimatla bugün polisler Asım Bey'in iki evinde arama yapacak. Özellikle kasanın olup olmadığı konusunda çalışmalar gerçekleştirilecek. Kapıda zorlama olmaması ve görgü tanıklarının olması tanıdıkların bunu yapabileceğini anlatıyor gibi duruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum