Asım Bayram'ın kaybıyla Ferluga Hanım'ın bilgisi var mı? Şoke eden şüpheler

Asım Bayram'ın kaybıyla Ferluga Hanım'ın bilgisi var mı? Şoke eden şüpheler
Türkiye'nin merakla izlediği Asım Bayram'ın kaybolmasıyla ilgili olarak araştırmaların yapıldığı 6 Mart Çarşamba Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şüpheler Ferluga Hanım'a çevrildi. Peki Asım Bayram'ı Ferluga Hanım mı öldürdü ya da olayla ilgisi var mı? İşte detaylar...

82 yaşındaki Asım Bayram'ın kaybolması Müge Anlı tarafından ilgiyle ve kararlılıkla araştırılıyor. 44 gündür kendisinden haber alınamayan yaşlı adamın öldürüldüğü mü yoksa kayıp mı olduğu konusunda tartışmalar yaşanıyor, açıklamalar yapılıyor... Polisin eve girdiği ve boş kasa ile karşılaştığı bilgisi herhangi bir zorlama olmadığını ortaya çıkardı. Bu noktada şüpheler Ferluga Hanım'a çevrildi. Asım Bayram'ı Ferluga Hanım mı öldürdü?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in gündeminde Asım Bayram'ın kaybolması var. Öldürüldüğü yönünde şüphelerin olduğu Asım Bay'in akıbeti merak edilerek yayın sürdürülüyor.

müge anlı asım bayram

asım bayram

Ferluga Hanım'ın şüpheli olarak görünmesinin sebepleri
- Evine geldiğini iddia edien kişilere karşı davranışı
- Kapı ve camların açılıp açılmaması hususu
- Anahtarın kendisinde bulunup bulunmaması

Müge Anlı: Sen yalan söylüyorsun!
Programın sunucusu Müge Anlı, Ferluga Hanım'ın da üzerine gitmeye başladı. Çelişkili ve farklı açıklamalarıyla Anlı'nın tepkisini çeken Ferluga Hanım'a; 'Yüz hafızam iyi değildir ancak sesi iyi hatırlarım. Sen yalan söylüyorsun' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.