Aşk Bir Rüya 101. bölüm özeti ve fragmanı izle - 31 Mayıs Pazar

Aşk Bir Rüya 101. bölüm özeti ve fragmanı izle - 31 Mayıs Pazar
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor. Yemin'in sona ermesiyle birlikte izlenme oranları da artan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak ediliyor. Aşk Bir Rüya 101. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 101. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 101. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 101. bölüm özeti

Druv Şada’ya boşanma evraklarını verip imzalamasını ister. Şada Thapki’yi öldürmeye karar verir. Thapki’yi öldüreceğini anlayan Druv onu durdurur. Preeti ise Şada’nın Thapki’yi öldürmeye çalıştığını evdekilere haber verir. Druv Şada doğru söylüyor oraya Thapki’yi değil hamamböceğini öldürmeye gitti diye savunur. Preeti şok olur. Aslında Şada’nın Thapki’yi öldürdüğü falan yoktur bu tamamen Thapki ve Şada’nın işbirliği sonucu aldığı bir karardır. Thapki Şada’ya teşekkür eder. Şada ise Bihan’ı gönlünü alması için ona destek vereceğini söyler. Bihan sherwaniyi öfkeyle atar ve ben artık diye cümleye başlasa da Thapki onu durdurur. Thapki Druv’u oyuna getirmek için Bihan’a bir mektup yazar ve ona güvenmezse zehir içip intihar edeceğini de ekler. Druv bu mektubu okur. Vasu ise Bihan ve Thapki’nin kavga ettiklerini düşünüp bir plan yapar. İkiliye gözlerini kapatmasını söyler. Gözlerini kapattıklarında onları kelepçeler. Anahtarı bulup açmaları için birlikte hareket etmeleri gerekir. Anahtarı bulduklarında Bihan öfkeyle Thapki’den uzaklaşır. Şada ve Thapki bir oyun oynarlar Bihan’a. Ateşin arasında Şada ve Thapki vardır.



Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 102. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 1 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak olan 102. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.