Aşk Bir Rüya 102. bölüm özeti ve fragmanı izle - 1 Haziran Pazartesi

Aşk Bir Rüya 102. bölüm özeti ve fragmanı izle - 1 Haziran Pazartesi
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor. Yemin'in sona ermesiyle birlikte izlenme oranları da artan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak ediliyor. Aşk Bir Rüya 102. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 102. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 102. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 102. bölüm özeti

Druv Bihan ve Thapki’nin göz göze geldiği her ana şahitlik edip kıskanır. resim çerçevesini kırar ve işte sıkıntılarım vardı sinirle kırdım diye Preeti’ye yalan söyler. Preeti gidince seni öldüreceğim Bihan diye hırslanır. Vasu’nun kıyafetini kuyuda gören Bihan kuyuya iple inmeye çalışır. Druv ipi keser. Bihan kuyuya düşer. Thapki’nin düdük şeklinde anahtarlık hediyesi Bihan’ın kurtulmasını sağlar. Bihan zorda kaldığı için düdüğü çalar. önce Thapki ardından ev halkı oraya gelip Bihan’ı kurtarır. Olayların nasıl geliştiği bir süre konuşulsa da sonuç olarak Bihan iyi bize yeter deyip konuyu kapatırlar. Thapki Bihan’a gözlerini kapatıp uyuyayana kadar bekler. Olanları düşününce bu işin ardında da Druv olduğunu anlar. Druv’un yeni planı mandaptaki bambularla ilgilidir. Thapki Bihan’ın alevler arasında kalacağını düşünüp onu korumak ister ama druv onu ters köşe eder. Beklediği gibi mandapta bambular yanmaz. Thapki şaşırır ve gelinliği giymek üzere gider. Druv oraya gelir ve Bihan’ın arabasının frenlerinin tutmayacağını söyler. Thapki sana güvenmiyorum der. Şada konuşmaları duyup Vasu’ya gider ve Druv’un bu düğünü durdurmak için plan yaptığını itiraf eder. Thapki ise Bihan’ı durdurmak için bir arabaya binip çoktan gitmiştir. Thapki Bihan arabaya binmeden onu durdurur ve birisi seni öldürmek istiyor araba frenlerinde sıkıntı var der. Bihan kim yapar bunu deyince Thapki Druv der. Thapki sözlerini kanıtlar ve birlikte Druv’a bir oyun oynarlar. Thapki eve gittiğinde yenilgiyi kabul ettim diyor. Druv tam sindoor sürecektir ki Bihan yeter artık diyor. Druv Thapki’yi sevdiğini itiraf ediyor. Bihan yarın Thapki ile evleneceğim ve sen bu aşkın önünde duramayacaksın diye tehdit eder.



Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 103. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 2 Haziran Salı günü yayınlanacak olan 103. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.