Aşk Bir Rüya 103. bölüm özeti ve fragmanı izle - 2 Haziran Salı

Aşk Bir Rüya 103. bölüm özeti ve fragmanı izle - 2 Haziran Salı
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor. Yemin'in sona ermesiyle birlikte izlenme oranları da artan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak ediliyor. Aşk Bir Rüya 103. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 103. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 103. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 103. bölüm özeti

Bihan Duruv’a eve sakın gelme der. Thapki’nin ailesi de düğün için gelir. Vasu ona biraz gülümsemesini söyler. Bihan ile çelenkleri değiştirirler. Druv zorda olsa içeri girmeyi başarır başarmasına ama karşısında Vasu vardır. Duruv seni affetmemi istiyorsan bu düğüne engel ol deyince Vasu’da akan sular durur. Bihan da Duruv’u görür ve defol der. Olaysız bir şekilde gitmesini istese de karşısındaki Duruv işte. Bihan’ı bayıltıp yatağın altına iter. Bihan’ın kıyafetlerini de giyip meydana çıkar. Mandapa Tapki oturur ardından Vasu’nun getirdiği damat Duruv. Tilak uygulanacağı zaman Vasu ortalarda yoktur. Vasu da sonunde gelir ve tilak uygular. Bihan kendine gelir. Tur atmaya başlarlar ve son tur geldiğinde Bihan Tapki diye seslenir. Herkes şok! Damadın Duruv olduğunu gören herkes ikinci bir şoku daha atlatır. Duruv önce Tapki’nin boğazına bıçak dayar ardından peşlerinden gelen Bihan’ı öldürmeye yeltenir. Tapki bulduğu ilk fırsatta kaçsa da Duruv yeniden onu yakalar. İple bağlar. Bihan ise Tapki’yi arar. Zorla Tapki’ye kına yakar ve adının baş harfini yazar. Tekrar bağlar ve haldi bulmak için çıkar. Tapki ipi cam kırığı ile keser ve kaçmak için saklanır ama yine yakalanır. Bu defa bayılma numarası yapar. Duruv su getirmeye gidince Bihan’ı arayıp yerini tarif eder. Duruv bu aramayı fark edince Tapki’ye kızar. Tapki’nin ellerini bağlayıp ağzını bantla kapatır. Tapki’yi başka bir yere götürür. Tapki giyinme bahanesiyle girdiği odadan uçurtma bulup üzerine değirmende olduğunu yazar. Bihan onları bulunca Duruv ile kavga ederler. Ev halkı da olay yerine gelir gelmesine ama Duruv herkesin zehirlenmesine sebep olunca işler sarpa sarar.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 104. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 2 Haziran Salı günü yayınlanacak olan 104. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.