Aşk Bir Rüya 106. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Haziran Cuma

Aşk Bir Rüya 106. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Haziran Cuma
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor. Yemin'in sona ermesiyle birlikte izlenme oranları da artan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak ediliyor. Aşk Bir Rüya 105. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 106. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 106. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 106. bölüm özeti

Tapki kanal için çok önemli bir işe imza atar ve bakanla röportaj yapar. Bakan kadın erkek eşitliğinden bahsedip eşine verdiği değeri anlatır anlatmasına ama Tapki röportajı yarıda bırakıp gitmek zorunda kaldığında bakanın eşinin elindeki yaralar dikkatinden kaçmaz. Kosi Sankara’ya etmedik eziyet kalmaz. Kızcağız saf saf sırf Kosi istedi diye cam kırıklarının üzerinde yürüyüp yaralanır. Tapki onu tedavi eder ve kendini savunması gerektiği mesajını verir. Aşk Bir Rüya 106. bölüm özeti devam ediyor. Vasu ise illet Kosi’den kurtulmak için para teklif eder. Kosi çuval dolusu para getirip ben para değil istediğimi alıp gideceğim der. Şada Kosi’nin bagajdan bir şey aldığını görür. Onlar gidince altın bir madalyon bulup belki sır bunla alakalı diye saklar. Tapki’nin çantasına ilerde çok önemli olan küçük bir anahtar düşer. Tapki fark etmez. Tapki ve Bihan Kosi ve ailesine öyle bir oyun oynar ki Kosi sonunda evinizi almak için sahte belge düzenledik diye itiraf eder. Bunu bir de kayıt cihazına kaydeden çift sonunda gerçeği ortaya çıkarır. Onları evden kovarlar ama Vasu’nun endişeli hali Tapki’nin dikkatini çeker ve gittiler deyip rahatlamasını ister. Şada madalyona bakarken Vasu gelir. Şada madalyonu çantaya saklar. Vasu Şada’ya gel benimle deyince çanta orada kalır. Tapki çantayı da alıp yarım kalan röportajına gider.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 107. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 4 Haziran Perşembe günü yayınlanacak olan 107. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum