Aşk Bir Rüya 107. bölüm özeti ve fragmanı izle - 6 Haziran Cumartesi

Aşk Bir Rüya 107. bölüm özeti ve fragmanı izle - 6 Haziran Cumartesi
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor. Yemin'in sona ermesiyle birlikte izlenme oranları da artan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak ediliyor. Aşk Bir Rüya 107. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 107. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 107. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 107. bölüm özeti

Bihan tüm bunları bir drama zannetse de Vasu ona bunların gerçek olduğunu söyler. Herkes şok olur. Tapki da madalyonu gösterip doğru olduğunu söyler. Kosi daha da ileri gider ve Vasu’nun Bihan’ın öz babasını öldürdüğünü söyler. Bihan Balu ve Vasu’ya yemin ettirip doğru olmadığını söylemelerini ister. Vasu doğru söylüyor ama isteyerek öldürmedim bir kazaydı diye açıklama yapar. Bihan neye döndüğünü şaşırır. Bihan çocukluk anılarını düşünürken yıkılır adeta. Kosi Bihan’a onlarla gelmesini ister. Tapki ise Bihan’ı ikna edip bu evden ayrılmamasını ister. Tapki Kosi’yi ikna edip Bihan’ı almamasını ister. Kosi onu benden kimse alamaz der. Sankara Bihan’a gelir ve babamız bu evi yaparken ilk tuğlayı senin ismini yazarak bu evi inşa etti der. Aşk Bir Rüya 107. bölüm özeti tüm hızıyla devam ediyor. Bihan o tuğlayı bulup Balu’nun karşısına geçer ve babamın kanı olan ellerinizle beni beslediniz, lanet olsun size diye isyan eder. Kosi hadi gidelim deyince Bihan hayır bu evi babam yaptıysa biz gitmiyoruz der. Kosi buna gerek yok bu ev gibi 20 ev alırız hadi gidelim der. Bihan kabul etmez ve aynı çatı altında farklı ilişkiler ile devam edeceğiz der. Tapki Naman ve Kosi’nin gerçek amaçlarının Bihan olmadığını konuştuklarını duymuştur ama net niyetlerini bilmediği için kanıt olmadan konuşmak istemez. Kosi Tapki’ye silah doğrultunca ev halkı da Kosi’ye silah doğrultur. Bihan gelince de rol yapıp bana zarar vermek istiyorlar der. Bihan evdekilere kızar. Bakanın kızı annesi yine dayak yiyince soluğu Tapki’nin yanında alır. Birazdan kadın da gelir. Tapki kızına örnek olmalısın, ne kadar korkmuş lütfen susmayın der. Bihan oraya gelir ve Tapki’yi de alıp eve getirir. Tapki’ye neden orada olduğunu sorar. Tapki cevap vermeyince de kızıp artık ortak bir şeyimiz kalmadı der ve yastık çarşafı alır. Tapki kapıda yığılıp kalır. Bihan bir sonraki gün de evin tabelasını değiştirir. Pandey konağı yazısını çıkarınca ev halkı üzülürken Kosi ve Naman sevinir. Tapki bana bir yol göster diye dua ederken Naman’ın oğlu john gelir. Bihan ile tanışır. John da artık evdedir.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 108. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 7 Haziran Pazar günü yayınlanacak olan 108. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.