Aşk Bir Rüya 108. bölüm özeti ve fragmanı izle - 7 Haziran Pazar

Aşk Bir Rüya 108. bölüm özeti ve fragmanı izle - 7 Haziran Pazar
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor. Yemin'in sona ermesiyle birlikte izlenme oranları da artan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak ediliyor. Aşk Bir Rüya 108. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 108. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 108. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 108. bölüm özeti

Bihan bayılır. Kosi iyi merak etmeyin diye herkesi gönderir. Kosi ve Naman onlar gidince hemen konuşmaya başlar. John’un böbreğe ihtiyacı vardır. Bihan’ın kanı uyarsa böbreği alacaklardır. Buraya gelme amaçları da budur. Naman bir sıkıntı var ama der Bihan’ın tek böbreği var onu da alırsak ölecek der. Kosi ise yıllar önce onu terk ettik hiç önemi yok ölsün der. Dadi bunu duyar. Bunu fark eden Kosi ve Naman, Dadi’yi öldürmeyle tehdit eder. Dadi’yi bayıltıp bir valize ağzını da bantlayıp koyarlar. Bağış yapıyoruz bu valizi vereceğiz diyerek de ev ahalisini kandırırlar. Şada ben de bir şeyler vereceğim diyerek valizi açmaya yeltenince Kosi kendi bağışını kendin yap der. Bihan Balu ve Vasu’nun verdiği her şeyi toplar ve bunları da koyayım da gitsin der. Kosi Bihan valizi açarken endişelidir. Tapki Bihan’ı durdurur ve senin için önemsiz de olsa benim için bunlar önemli deyip eşyaları Dadi’nin odasına götürmeye gider. Dadi’nin zorla yazdığı intihar notunu bulup şok olur. Dadi evin arkasında bağlı bir şekilde kurtarılmayı beklerken iki aile ritüeller konusunda da yarışa girerler. Kosi yenmek için arabanın lastiğini patlatır. Ancak Pandey ailesi yürüyerek ilerler ve onları geçerler çünkü Kosi ve ailesi trafikte takılı kalır. John ve Şada arasında ise duygusal bir yaklaşma olur. Hayatında ilk defa beğenildiğini hisseden Şada, John’a yakın durmak için çabalar.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 109. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 8 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak olan 109. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.