Aşk Bir Rüya 109. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Haziran Pazartesi

Aşk Bir Rüya 109. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Haziran Pazartesi
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 109. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 109. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 109. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 109. bölüm özeti

Aşk Bir Rüya 109. bölüm 8 Haziran Pazartesi günü ekranlarda olacak. Bakalım Bihan Kosi’nin ne için geldiğini anlayacak mı? İşte Aşk Bir Rüya 109. bölüm özeti! Kosi Aşk Bir Rüya 109. Bölüm de yine oyun peşinde. Sankara’nın elini yakan Kosi ardından Tapki’nin yemeğe koyacağı tuzu döküp yerine chuna diye öksürten bir toz koyar. Konuklar yemeği yiyince öksürmeye başlar. Kosi Tapki yaptı yemekleri deyince gözler ona çevrilir. Bihan’ın içtiği meyve suyuna da şarap katan Kosi, Vasu’yu da suçlar. Sonunda bombayı patlatıp Vasu değil ben Bihan’ın gerçek annesiyim der. Konuklar şok! Bihan da benim öz annem Kosi deyip Vasu’nun bunca zaman ona yalan söylediğini anlatır. Herkesin içinde rezil olan Vasu’yu Tapki kolların altına alıp götürür ve biraz edeb ya hu dercesine Kosi’ye bakıp onu Allah’a havale eder.  Kosi sabah olunca Tapki barış önemli şey sen haklıydın diyerekten Tapki’ye gelir. Siz inandınız mı bu role? Hiç sanmam. Tapki ile Vasu da aynı bizim gibi var mı bunda bir iş bekleyip görelim der. Üstelik doktor da karıncadan korkup enjeksiyonu düşürmüş Bihan da üstüne basmıştır. Bu nedenle Bihan’ı bayıltma işi de başarısız olmuştur. Kosi’ye kliniğe gidin diye emir verir. Kosi iyileştim deyip Bihan’ı da alır ve arabaya binerler. Bihan’ın suyuna toz katan Kosi, onun bayılmasıyla avına yaklaşmış aslan gibidir.  John da kliniğe doğru yola çıkacakken eve dönen Tapki’yi görür. Tapki doktorun burada Bihan diye biri yok yalanına inanan Tapki umutsuz halde geliyordur. John yardıma ihtiyacın var mı der ve bak bana yardım edecek biri varmış dilersen ben de sana yardım edeyim der ama Tapki sen yardım edemezsin der. Ah be Tapkiciğim oldu mu şimdi! John ise baygın halde olan donörü merak etse de Kosi geç kaldın hadi hazırlan deyip engeller. Tapki umutsuz halde hayallerindeki Bihan ile konuşur. Tapki’nin duası kabul olur ve Bihan’ın üzerinde kocaman bir yılan gören doktor ameliyattan geçtin can derdine düşer.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 110. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 9 Haziran Salı günü yayınlanacak olan 110. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.