Aşk Bir Rüya 115. bölüm özeti ve fragmanı izle - 14 Haziran Pazar

Aşk Bir Rüya 115. bölüm özeti ve fragmanı izle - 14 Haziran Pazar
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 115. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 115. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 115. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 115. bölüm özeti

Tapki Dadi’ye gidip Bihan için dua etmesini ister. Dadi ellerini kaldırmaya çalışsa da felçli olmasından dolayı yapamaz. Kosi ise ters oyunla evdeki herkesin ona kötülük yaptığını ama onun herkese sinema bileti ve yemek ayarladığını söyler. Bihan’ın hatrı için Tapki de hazırlanır. Naman ise Kosi’ye mum eridiğinde bomba patlayacak ve Pandey ailesi yok olacak der. Dadi ise kendini zorlayıp yürümeyi başarır hatta konuşmayı da. Bihan’a gitmek ister ama başı dönünce başaramaz. Tapki Bihan’ın yanındadır. Ne zaman hamile olduğunu söylemeye kalksa Bihan onu susturur ve romantik bir şekilde dans ederler. Kosi Tapki’ye mumun içinde bomba var deyince Tapki koşarak mumu söndürür ve Kosi’nin bomba sakladığını söyler. Evdekiler şok olurken Kosi yine beni suçluyorsunuz der. Mum erir ama bomba momba yoktur. Kosi odasındayken çığlık atar. Tapki’nin verdiği mumda bomba varmış patladı der. Bihan sen kız beni öldürmek istememiştir diye de numara yapar. Tapki ben bir şey yapmadım der ve Dadi’yi dinleyin der. Dadi bir anne oğlunu öldürmek istemez deyince Tapki şok olurken Bihan Tapki’ye tokat atar. Bihan her şey bitti git evimden der. Tapki eşyalarını toplar. Bir mektup bırakır ve bebeğim ve benim sana ihtiyacım var der. Bihan mektubu okuyup onu geri döndürür. Tapki bunları hayal ederken bir araba gelir ve Tapki yaralanır. Karnı bir taşa sert bir şekilde çarpar. Herkes Tapki öldü zanneder. Aradan iki yıl geçer. Şada Sankara’nın nişanı için Suman ve Preeti’ye emir yağdırır. Sankara ise Tapki gibi giyinmiş onun gibi olmaya çalışmıştır. Bihan da onunla evlenmeye onay vermiştir. Bihan içkiden ne yürüdüğünün ne hayatta olduğunun farkındadır. Kosi ise merakla şirket sahibinin gelmesini bekliyor, gelecek kadını hem merak ediyor hem de çok önemsiyordur. Vaani adındaki kadın yani bizim Tapki gelir. Dadi Tapkim geldi diye sevinirken sekreter bu Vaani der. Oldukça havalı görünüşüyle dikkat çeken Vaani, Kosi’yi küçük görür. Kosi onu durdurup biz de zenginiz merak etmeyin diye yalvarır. Herkes onun kekeme olmadığından yola çıkıp Tapki olamaz diye düşünür. Tapki Bihan ve Sankara’ya yüzük takar ve hediye verir. Anlaşmaya da bakıp sonra geleceğini söyler. Çıkarken de şunu ekler: “Bay Bihan yeni hayatınızda her şeyin iyi olmasını dilerim.”




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 116. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 15 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak olan 116. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.