Aşk Bir Rüya 116. bölüm özeti ve fragmanı izle - 15 Haziran Pazartesi

Aşk Bir Rüya 116. bölüm özeti ve fragmanı izle - 15 Haziran Pazartesi
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 116. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 116. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 116. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 116. bölüm özeti

Tapki arabaya geçince Bihan eline hokey sopası alıp gelir. Arabanın camını kırar ve her şeyi öğrenirsin ama kalbini kandıramazsın der. Tapki ben Vani’yim eğer beni rahatsız ederseniz sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsınız diye uyarıyor. Tapki daha sonra kaza yaptığı yere gelip tam burada hayallerimi ve bebeğimi bıraktım, bebeğimin ölmesinin sebebi olan Bihan intikam alacağım ve günü geldiğinde senden hesap soracağım der. Kosi ise Tapki’nin yazdığı mektubu Bihan’ın okumasını engellediği için mutludur. Sankara Tapki’nin kıyafetlerini giyince Bihan ona kızıp bir daha asla onlara dokunma diye uyarır. Bihan çıktığında Tapki içeri girer ve özlemle odasına bakıp anılarını hatırlar. Gözyaşını siler. Bihan her şey bıraktığın gibi deyince Tapki onu görüp şok olur. Vani olduğunu tekrarlar. Bihan da ısrarla sen Tapkisin der. Kosi oğlunu uyarır. Tapki daha sonra anlaşmaya imza atarken imzası Şada’nın dikkatinden kaçmaz ve şüphelenir ama ses etmez. Bihan onu daha da zorlar ve Tapki’nin barsi rasamı olduğunu söyler ve törene katılmasını ister. Tapki’nin eşyalarını koyarlar ve üzerine gazyağı dökerler. Tapki durdurunca Bihan gel ve söyle gerçeği der. Tapki gelir ve sindur ile managalsutrayı düşürmüşün onları da yak der. Bihan şok olur. Sankara Tapki’nin kıyafetlerini giyince Bihan ona kızıp bir daha asla onlara dokunma diye uyarır. Bihan çıktığında Tapki içeri girer ve özlemle odasına bakıp anılarını hatırlar. Gözyaşını siler. Bihan her şey bıraktığın gibi deyince Tapki onu görüp şok olur. Vani olduğunu tekrarlar. Bihan da ısrarla sen Tapkisin der. Kosi oğlunu uyarır. Tapki daha sonra anlaşmaya imza atarken imzası Şada’nın dikkatinden kaçmaz ve şüphelenir ama ses etmez. Bihan onu daha da zorlar ve Tapki’nin barsi rasamı olduğunu söyler ve törene katılmasını ister. Tapki’nin eşyalarını koyarlar ve üzerine gazyağı dökerler. Tapki durdurunca Bihan gel ve söyle gerçeği der. Tapki gelir ve sindur ile managalsutrayı düşürmüşün onları da yak der. Bihan şok olur. Tapki oysa ki sahte mangalsutrayı koymuş gerçeğini almıştır. Bihan yanan eşyalar arasından mangalsutrayı alır ve saklar. Bihan yine bu işin peşini bırakmaz ve Vani’ye şarap ikram eder. Vani kabul etmez. Bihan ise Tapki de içmezdi hadi söyle Tapki olduğunu der. Tapki şarap içince Bihan şok olur. Daha sonra oradan ayrılınca  içtiği şarabı kusar.Tapki Şada ile Kosi’nin arasını bozmak için bir plan yapar. Planı da tutar. Kosi Şada’ya kızar ama Şada aramızın bozulmasını istiyor diye Kosi’yi uyarır. Tapki bakalım intikam için neler yapacak?




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 117. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Haziran Salı günü yayınlanacak olan 117. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.