Aşk Bir Rüya 119. bölüm özeti ve fragmanı izle - 18 Haziran Perşembe

Aşk Bir Rüya 119. bölüm özeti ve fragmanı izle - 18 Haziran Perşembe
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 119. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 119. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 119. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 119. bölüm özeti

Bihan gerçeği itiraf ettirmek için Sankara’ya aşkını itiraf etmeye gidince Thapki gizlice ağlar. Sankara heyecandan uçmak üzeredir. Druv ise Şada’ya Aditi’nin yaklaşmasına izin vermeyeceğim der ve onu sakinleştirir. Bihan ise işi daha da ileri götürüp Thapki’ye aradığın özelliklere uygun üç genç buldum diye şok eder. Thapki onu kınarken Bihan kiminle konuştuğunu sorar. Kosi ineği sakinleştirmek için köylünün birine yardım ettim deyince Şada2ya ceza verilir. Şada ineğin yanına zincirlenir. Druv anahtarı alıp gelir. Şada ona teşekkür ederken Kosi’ye duyduğu öfke Druv’un hoşuna gider. Aditi tabak alırken Druv yardım etmek isteyince aditi uzak durmasını söyler. Druv ise Thapki’ye duyduğum saygıyı sana da duyuyorum merak etme der. Aditi ondan etkilenir. Thapki ise eve çocukları çağırmıştır. Evde puja töreni olacaktır. Thapki çocuklara her baktığında ölen evladını düşünür. İp çekerken Thapki Bihan’ın üzerine düşer. Çocuklar gülerken Sankara bu durumdan rahatsız olur. Çocuklardan biri kahve makinesi nedeniyle yaralanacaktır ki Vasu çocuğu engeller ve makineyi kim açtı diye kızar. Thapki bunu yapanın Bihan olduğunu hatırlar ve  Bihan’ın yakasından tutup çocuk kaybetmenin ne demek olduğunu biliyor musun sen diye kızar. “Sen giderken benim yüreğimdeki yarayı gördün mü? En kıymetlimi, evladımızı alırken ben ne haldeydim bilir misin?” dercesine hesap sorar. Druv Thapki’ye bir şey olmadı merak etmeyin der, ardından da annesinden af dileyince Vasu ile sarılırlar. Vasu ve Bihan bir plan yapıp Thapki’ye gerçeği itiraf ettirmeyi ve bu yalanın ardındaki gerçeği bulmayı düşünürler. Druv meyve suyuna toz katar ve bu meyve suyunu Şada Kosi’ye ikram eder. Kosi’nin sesi gider. Bay Kapoor ise Aditi’ye ilgili davranınca Druv kıskanır.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 120. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 19 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan 120. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.