Aşk Bir Rüya 120. bölüm özeti ve fragmanı izle - 19 Haziran Cuma

Aşk Bir Rüya 120. bölüm özeti ve fragmanı izle - 19 Haziran Cuma
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 120. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 120. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 120. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 120. bölüm özeti

Tapki Vasu’nun isteği üzerine ilahi söylemeye başlayınca kekeler. Herkes Tapki olduğundan şüphelenir. Bihan ise Tapki gibi kekelediniz deyince açıklama yapmak zorunda kalır ve sebebi açıklamadan sizinle iş ilişkimize son veriyorum der. Kosi şok olur ve Bihan’dan özür dilemesini rica eder. Bihan özür dilerken Tapki ben senin Tapki değil, evladını kaybetmiş bir anneyim diye düşünür. Bay Kapoor ise Aditi’yi yatağa itip taciz etmeye yeltenmiştir. Druv gelir ve Bay Kapoor’u döver. Tapki adamı tokatlar ve kardeşime nasıl dokunursun deyince Kapoor şok olur. Kosi meyve suyundan dolayı sesi gitmesinden Şada’yı sorumlu tutar ve ona ceza olarak hizmetçilik yapacağını söyler. Druv karşı çıksa da Şada yaparım deyince Druv bu defa ben sana destek olacağım der. Kısaca artık Kosi ve Şada karşı karşıyadır. Vasu ve Bihan ise gerçek Vani Oberoi’yi bulursak gerçek ortaya çıkar deyip gerçek Vani’yi aramaya başlarlar. Aditi kâbus görür. Druv gelince de bana dokunma diye bağırır. Druv onu sözleriyle sakinleştirir ve kahve ikram eder. Bihan ise iki yıl önce ölen vani’nin resmini getirince Tapki şok olur. Bu resimdeki ölen babaannem der. Bu kadarı da fazla avukatım burda ve sizin hakaretinize şahit oldu gerekeni yapacağım der. Tapki tam Bihan’a tokat atacaktır ki Sankara onu durdurur. Aditi kâbus görür. Druv gelince de bana dokunma diye bağırır. Druv onu sözleriyle sakinleştirir ve kahve ikram eder. Bihan ise iki yıl önce ölen vani’nin resmini getirince Tapki şok olur. Bu resimdeki ölen babaannem der. Bu kadarı da fazla avukatım burda ve sizin hakaretinize şahit oldu gerekeni yapacağım der. Tapki tam Bihan’a tokat atacaktır ki Sankara onu durdurur. Tapki orucunu açmak için nasıl bir yol izleyeceğim diye düşünürken tüm kadınlar toplanır ve ayın çıkmasını beklerler. Tapki’nin yüzüne şalı düşer, şalın altından bir aya bir de Bihan’a bakıp orucunu açar. Bihan bakakalır.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 121. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 19 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan 121. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.