Aşk Bir Rüya 122. bölüm özeti ve fragmanı izle - 21 Haziran Pazar

Aşk Bir Rüya 122. bölüm özeti ve fragmanı izle - 21 Haziran Pazar
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 121. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 122. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 122. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 122. bölüm özeti

Thapki tüm aileyi karşılarken büyük bir sürpriz hazırlar. Her yeri mumlarla donatır. Gerekli ritüelleri yaparlar hemen ardından da Bihan bizde gelenektir madem eşimsin seni kucağımda odamıza götüreceğim der. Thapki kucağında odaya kadar götürür sonra da kapıyı kapatır. Bihan ona yaklaşınca Thapki kaçacak zanneder Thapki ise tam tersi şekilde davranınca ona dokunmaz. Bu sırada Şada, Aditi’ye sen bu aileden değilsin deyip kovarken Thapki onu durdurur. Maaşından bir kısmını verirsen burada kalabilirsin der. Aditi kabul eder. Sankara ise Vani’nin verdiği tüm hediyeleri yakmaya çalışır. Kosi sakinleştirmek istese de Sankara onu öldüreceğim der. Öldürmek için plan yapsa da başarılı olamaz. Thapki Aditi hediyesini reddedince Druv’a dert yanar. Druv hediyeyi ben veririm der. Druv hediyeyi verirken havafişek patlayınca Aditi korkudan druv’a sarılır. Şada Aditi’yi azarlayınca Druv tepki gösterir ve kıza bu aralar gereksiz yere bağırıyorsun der. Vasu ise Vani’ye bu evi yeniden alacağız diye meydan okur. Thapki yaralanacakken Bihan onu kurtarıp ellerini ovalar. Sankara kıskanırken Bihan başkası olsa onu da kurtarırdım diye tepki gösterir. Kosi ise Sankara’yı uyarır. Çaça gelir ve Kosi’ye bir şey oldu zanneder. Kosi onu görünce sen nerden çıktın der. Çaça ise öleceğini söylediler ondan geldim deyince Kosi şaka yapmışlar der. Bihan da Çaça’ya hoş geldin der. Çaça Thapki’yi görünce şok olur. Thapki iyi ki ölmüş o yoksa bu kadar hakaret etmeme izin vermezdi derken Kosi onu gelin olarak kabul edemedim iyi ki ölmüş der. Bihan acı içinde bu sözleri düşünür. Vani’nin başına kirli su kovasını döker. Bihan o kayarken tutuyor sonra bırakınca Vani düşüyor. Thapki’ye sözlerine dikkat et derken Vani benimle evlendiğinde yeni rüyalar başlayacak diye onunla dalga geçer. Çaça gelince Dadi gerçeği vasu’ya söylemeye niyetlense de Çaça ona Bihan’ı öldüreceğini söyler. Dadi yine susmak zorunda kalır. Thapki Kosi’ye para dolu mektup gönderir ve bunu sır olarak saklamasını evlendiğinde devamının geleceğini söyler. Kosi para hırsıyla bundan kimseye bahsetmez. Şada kendini boğmaya çalışırken Druv ve Aditi oraya gelir. Druv kurtarmak için çabalayınca Şada beni seviyorsun ama üçüncü kişi çıksın der. Druv ise seni sevmiyorum diyerek Aditi’nin peşinden gider. Bihan Thapki’ye dua için sare giymesini ve sindur sürmesini hatırlatır. Bunları ben yapacağım deyince Thapki onun dokunmasından rahatsız olur ve ben kendim giyeceğim der. Sinduru da evlenmeden sürmem derken sindur üzerine dökülür. İkisi de şok olur.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 123. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 22 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak olan 123. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.