Aşk Bir Rüya 123. bölüm özeti ve fragmanı izle - 22 Haziran Pazartesi

Aşk Bir Rüya 123. bölüm özeti ve fragmanı izle - 22 Haziran Pazartesi
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 122. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 123. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 123. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 123. bölüm özeti

Kosi Çaça’nın verdiği pizza ile orucunu gizlice açarken Bihan oraya gelir. Çaça saklanırken Kosi ben oruç tutmadım diye yalan söyler. Bihan oradan ayrılır. Şada ise Druv’a romantik bir ortam hazırlayacağını söyler. Druv kabul eder. Şada makyaj yaparken işi abartınca makyajı berbat olur, düzeltmek için de vakit kaybeder. Aditi’ye gecikeceğimi söyle der. Druv eve geldiğinde romantik ortamı görüp etkilenir, Aditi ise merdivenden iner. Druv ona yaklaşır. Aditi ondan uzaklaşmaya çalışınca Druv neden der. Aditi ise seni seviyorum deyince Druv şok olur. Thapki ise elindeki hamilelik raporuna bakıp senin için oruç tuttum, keşke baban da seni tanısaydı der. Bu sırada kağıt elinden uçup Bihan’ın yanına düşer. Thapki endişeyle kağıdı alıp arkasına saklar. Bihan ise buna anlam veremez. Aditi Şada ile aranızda sıkıntı olmasını istemediğimden size yaklaşmak istemem der. Druv Şada’nın orayı organize ettiğini öğrenir. Thapki’nin elindeki rapor suya düşünce Thapki almak için çabalarken suya düşer. Bihan onu kurtarır ve elindeki kağıdı merak eder. Thapki seni ilgilendirmez deyip kağıdı vermez. Thapki daha sonra kuyumcu çağırır ve yarın :Bihan ile nişamızın olmasına karar evrdim der. Herkes şok olurken Dadi tepki gösterir. Vani istemeyen bu evden ayrılabilir der. Aditi istifa mektubu verip duygularımı size söylememeliydim derken Druv mektubu yıtrıp Şada’yı sevmiyorum der. Bihan ise Thapki’ye evlendiklerinde yapacaklarını odada anlatır. Başka kızlar, şarap, dansçı kızlar kısaca delirtecek epeyce neden söyler bunları kabul edersen imzala der. Thapki her şeyi yırtar atar ve buna cesaret ederseniz ailenizin sonu hiç de iyi olmaz diye tehdit eder. Thapki bulduğu her fırsatta Çaça’ya hakaret edip delirtirken Çaça Kosi’ye paradan dolayı ses çıkarmıyor diye içten içe kızar. Sankara’nın süte kattığı akrep Vani’nin elini ısırmadan süt soğuk olunca dökmeleri gerekir. Kosi Sankara’ya kızarken Aditi sütü dökerken akrebi fark etmez. Akrepten onu kurtaran Druv olunca Aditi ona teşekkür eder. Şada onları kıskanır. Nişan töreni sırasında bir adam Kosi’yi öldürmeye çalışırken Vani onu durdurur. Bunu neden yaptın dediklerinde Çaça’yı gösterip bana para verdi bunu yapmam için der. Kosi şok olur.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 124. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 22 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak olan 124. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.