Aşk Bir Rüya 124. bölüm özeti ve fragmanı izle - 23 Haziran Salı

Aşk Bir Rüya 124. bölüm özeti ve fragmanı izle - 23 Haziran Salı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 124. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 124. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 124. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 124. bölüm özeti

Son bölümde Kosi’yi öldürmeye kalkışan kiralık katil bulunduğu itirafta Naman tarafından tutulduğunu söylemişti. Bunun üzerine bütün gözler Naman’a çevrilirken Naman’ın hiçbir şeyden haberi yoktur. Bu plan Dhruv ve Thapki’nin planıdır. Thapki kiralık katile bir miktar para vererek böyle bir şey yapmasını istemiştir. Plan sonucunda Kosi ve Naman’ın arası açılacaktır. Naman sürekli inkar etse de güvenilir bir insan olmadığı için akıllarda soru işareti bırakır. Dhruv yorulmuş ve dinlenmek için odasına çıkar. O sırada Shraddha odayı süslemiş Dhruv’u bekliyordur. Dhruv gördükleri karşısında şaşırır. Shraddha Dhruv’a şarap ikram eder. Dhruv da Shraddha’yı kırmamak için şarabı içer. Shraddha kasetten bir dans müziği açar. Dhruv alkolün etkisi altındadır ve Shraddha ile dans eder. Dhruv iyice sarhoş olmuştur ve Shraddha’ya yanlışlıkla ”Aditi” der. Shraddha sinirlenir ve aklını kaybedecek gibi olur. Bihaan nişanın gerçekleşmesini istemiyordur. Ertesi gün evden kaçar. Pandit salonda nikahı kıymak için bekliyordur. Vaani, Bihaan’a haber vermek için odaya çıkınca onu göremez. Herkes paniklerken Vaani (Thapki) onu aramaya koyulur. Bihaan sadece eski Thapki ve onun bildiği bir yerdedir. Vaani eliyle koymuş gibi onu bulur. Bihaan karşısında onu görünce şok olur ve burayı nasıl buldun diye sorar. Vaani, Thapki ve Bihaan’ın zamanında çekilmiş bir resmini gösterir ve buradan anladım der. Evde aile ve Pandit’in Bihaan konusunda ümitleri tükenmiştir ki Vaani Bihaan ile beraber oraya varır. Pandit ikilinin nişanını onaylar ve Bihaan ile Vaani artık resmiyette nişanlı olur. Bu durumdan rahatsız olan isimlerden biri Sankara’dır ve bir plan yapmayı düşünüyordur. Diğer yandan Shraddha, Dhruv’un ağzından Aditi ismini duyunca o da Aditi’ye bilenmiştir. Sankara Vaani’yi öldürmeye karar verir. Vaani uyurken yatağını ateşe verir. Vaani (Thapki) uyanıp çığlık atmaya başlar. Onun yardımına yetişen isim Kosi olur ve Vaani’yi kurtarır. Daha sonra Sankara’yı dışarı çıkarır ve bir güzel döver.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 124. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 24 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan 125. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.