Aşk Bir Rüya 126. bölüm özeti ve fragmanı izle - 25 Haziran Perşembe

Aşk Bir Rüya 126. bölüm özeti ve fragmanı izle - 25 Haziran Perşembe
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 126. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 126. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 126. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 126. bölüm özeti

Sankara gerçeği söylersem Tapki’yi kabul ederler diye gerçeği gizler. Bihan ise Vani’ye Tapki gibi davranmaya devam eder. Bihan televizyonda haberleri dinlerken hamile eşini bırakan adamı eleştirip kadını över. Şada, Aditi’nin saçını yolarken Vani onu durdurur ve dolaba kilitleyen de sendin değil mi deyince Şada evet bendim diye itiraf eder. Önce Tapki şimdi kardeşi beni druv’dan ayırmak için çabaladılar diye Kosi’ye şikayet eder. Druv araya girer ve araya giren sensin ben Aditi’yi seviyorum der. Birbirlerini de sevdiklerini itiraf ederler. Vasu madem öyle Vani evlenirken aynı düğünde siz de evleneceksiniz, bu şekilde Tapki geri döndü diye düşüneceğim der. Aşk Bir Rüya 126. bölüm özeti devam ediyor. Sankara Kosi’nin odasında Tapki’nin yazdığı mektubu bulur ve onu Bihan’ın cüzdanına koyar. Tapki cüzdanda mektubu görünce hamile olduğunu bilmesine rağmen onu terk etti diye düşünüp üzülür. O çıkınca Sankara koşarak gelir ve mektubu alır. Bihan gelince onu cüzdanını karıştırdı zanneder ama Sankara bir şey yapmadım der. Bihan yine de ondan şüphelenir. Tapki gelinliği Sankara’ya verip sen Bihan ile evleneceksin ama kimse bunu bilmeyecek der. Sankara mutludur. Tapki gizlice Sankara’ya haldi sürerken Bihan gelince Sankara gizlenir. Şada düğünü engellemek için buhar makinesi zehir ekler. Aditi ve Vani zehirden etkilenir diye düşünür. Aditi telefon çalınca çıkar ve zehirden etkilenmez. Vani ise öksürünce Bihan onu çıkarır. Druv bunun ardındaki isim Şada diye düşünüp onu düğün bitene kadar bağlar. Ve çiftler artık mandapa geçecektir. Druv ve Aditi oturur. Vani yerine gelen Sankara da oturur. Bihan gelinin Vani olmadığını anlar ve evlenmeyeceğim der. Herkes şok içinde iken bu Vani değil deyip duvağı kaldırınca büyük bir şok yaşanır. Vani gelir ve bu okuma yazması dahi olmayan, egoist adamla evlenmeyeceğim der. Bihan onu kolundan tutup odaya götürür ve bana ikinci bir acı verme diye ağlayarak yalvarır. Vani cüzdanı gösterip ben Tapki değilim der. Bihan anlam veremez ve Sankara ile evleneceğim ve yüreğindeki sevgi ile bu evliliği sen durdurmaya çalışacaksın der. Tapki öfke ile cüzdana bakar.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 126. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 26 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan 127. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.