Aşk Bir Rüya 127. bölüm özeti ve fragmanı izle - 26 Haziran Cuma

Aşk Bir Rüya 127. bölüm özeti ve fragmanı izle - 26 Haziran Cuma
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 127. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 127. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 127. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 127. bölüm özeti

Bihaan, Tapki’den bekar ve Vani olduğunu kanıtlamasını ister. Eğer ispatlarsa Sankara ile evliliğini tamamlayacaktır. Naman ise bu sırada gizlice eve girmiş ve silahını Duruv’a doğrultmuştur. Ateş etmek için tetiğe basar fakat bir türlü ateş etmeyi başaramaz. Tapki ise Bihaan’ın söylediklerinin altında kalmayarak kapıdan giren ilk kişi ile evleneceğini söyler. Bu sırada elektrikler gider ve kapı açılır. Kapı açıldıktan sonra içeriye çok yakışıklı bir erkek girer. Kabir adındaki bu erkek yolda yürürken birisi ile çarpıştığını ve onun saatinin yere düştüğünü söyler. Onu takip ederek buraya gelmiştir. Duruv ise saatin kendisine ait olduğunu söyler. Tam almak üzere iken saat yere düşer ve Duruv eğilir. Duruv eğilince Naman ise Kabir’i vurur. Polis eve gelip Naman’ın hapishaneden kaçtığını söyler. Duruv onu evin üst katında gördüğünü polise bildirir. Kosi Naman’ın neden böyle bir şeye kalkıştığını anlamaya çalışmaktadır. Kabir için eve gelen doktor ise kurşunun sıyırdığını ve Kabir’in kısa bir süre içerisinde kendine geleceğini söyler. Kabir kendine geldikten sonra gitmek istediğini söyler. Bihaan ise Tapki ile evlenmesi gerektiğini söyler. Onları ciddiye almadan gitmek isteyen Kabir’in başı döner ve bayılacak gibi olur. Duruv ise Kabir’den biraz daha kalmasını ister. Bihaan odasına gider ve Sankara ona çikolata getirir. Ona sinirlenerek evli olmadıklarını söyleyen Bihaan onu dışarıya çıkartmak ister. Sankara bu duyduğu karşısında deliye döner ve Tapki’nin Kabir ile evlenmesinin ardından sözünü yerine getirip getirmeyeceğini sorar. Bihaan ise bu durumda Sankara ile evleneceğini ona söyler. Kosi Naman’ı ziyarete gider ve yakın zamanda Tapki’yi öldürüp onun mallarını alacağını söyler. Aditi, Duruv’u beklemektedir. Bu sırada Şada yanına gelir ve Duruv’un asla kendisini unutmayacağını söyler. Aditi bu duydukları karşısında çok üzülür. Dışarıya çıkacak olan Şada, Duruv ile karşılaşır ve ona da hiç kimsenin kendisi gibi olmayacağını söyler. Duruv ise Şada’ya Aditi’yi çok sevdiğini söyler. Odasına gittikten sonra yatağına oturur ve bir anda karyola çöker. Vasu odaya gelir ve Aditi’nin başka bir odada geceyi geçirmesi gerektiğini söyler. Bu sırada Tapki ise Kabir’in onunla evlenmesi için ikna olmasını istemektedir. Kabir’e para teklif eder fakat Kabir çok zengin olduğunu ve paraya ihtiyacı olmadığını söyler. Böyle bir evliliğin yaşanmasının mümkün olmadığını söyler. Şada’da olaya müdahale ederek Vani ile evlenmesini istediğini söyler. Kabir’in kafası karışıktır fakat henüz kafasında kesin bir karar yoktur. Bakalım bir sonraki bölümde Kabir, Tapki ile evlenmeyi kabul edecek mi? Yoksa onları bırakıp gidecek mi? Eğer Tapki ve Kabir evlenirse Bihaan Vani’nin Tapki olmadığına emin olacaktır. Tapki’nin bir sonraki adımını göreceğiz.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 127. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 26 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan 128. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.