Aşk Bir Rüya 129. bölüm özeti ve fragmanı izle - 28 Haziran Pazar

Aşk Bir Rüya 129. bölüm özeti ve fragmanı izle - 28 Haziran Pazar
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 129. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 129. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 129. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 129. bölüm özeti

Bu sırada elektrikler kesilir. Kabir elinde bir mumla gelir. Yerde bir sürü mum yanmaya başlar. Kabir Tapki’nin elinden tutar ve diz çökerek ona evlenme teklifinde bulunur. Evdeki herkes şok olurken Tapki neden şaşırdıklarını sorar ve Kabir’in teklifini kabul eder. Aditi Tapki ve Kabir’i tebrik ederken Bihan da Kabir’i tebrik ettikten sonra Tapki’nin resmini ateşe verir. Bihan eve sarhoş gelir ve Tapki’ye onu sevdiğini ve ondan başkasını düşünemeyeceğini söyler. Kabir’in onun için mumlardan yaptığı evin içine girer. Tapki’nin sarisi ateş alınca Aditi son anda gelir ve ona su dökerek kurtarır. Aditi Bihan’ı azarlarken Bihan hangi cesaretle bana bağırıyorsun diye kızar. Aditi Vani benim kız kardeşim gibi diyerek kendini savunur. Duruv da Aditi’nin karısı olduğunu Bihan’a hatırlatır. Bihan ordan uzaklaşırken Şada daha sonra odasına gider ve Bihan’a Aditi’yi kötüler ve erkeksi gücünü göstermesini ister. Bihan onun tuzağına düşer. Aditi meyve suyu içer ve kendini uykulu hisseder. Bayılmak üzereyken Bihan’ı görür. Aslında gördüğü Bihan’ın kılığına girmiş Şada’dır. Şada yarı uykulu olan Aditi’ye saldırır ve onu taciz etmeye çalışır. Aditi kafasını sehpaya çarparak bayılır. Bu sırada Bihan da gelir ve Aditi’yi bilinçsiz şekilde görür. Onu uyandırır. Aditi Bihan’ı görünce çığlık atmaya başlar. Duruv ve herkes oraya gelir. Aditi Bihan’ı tokatlar ve odamda ne yapıyorsun diye sorar. Duruv da Bihan’dan açıklama yapmasını ister. Bihan sinirlenir ve kimseye bir şey açıklama yapmak zorunda değilim diyerek ayrılır. Duruv Aditi’ye bir kere daha Bihan’mı sana bunları yaptı diye sorar. Aditi onu gördüğünü söylerken Duruv Bihan’ın bunu yapamayacağını düşünüyor. Tapki de Bihan’ın bunu yapmadığını Kabir’e anlatır ve ondan yardım ister. Sankara Şada kendi kendine konuşurken gerçeği öğrenir. Şada uykulu bir halde iken Kabir’i Duruv zanneder ve Bihan kılığına girerek Aditi’yi taciz ettiğini anlatır. Yüzünü yıkayan Şada karşısında Kabir’i görünce şok olur. Şada ona her şeyi anlattıktan sonra diğer aile üyeleri de ortaya çıkar. Duruv çok sinirlenmiştir. Vasu 2 defa Şada’yı tokatlar ve artık bu evde kalamayacağını söyler. Kosi de aynı fikirde olunca Şada tenhada Kosi’yi sıkıştırır ve onun hakkındaki tüm gerçeği anlatacağını söyler. Kosi Vasu’ya Şada’nın özür dilediğini ve ona son bir şans daha vermek istediğini söyler. Vani de bunun olmayacağını ve Şada’nın gideceğini söyler. Kosi Şada’nın hizmetçi olarak bu evde kalmasını ister. Vasu hayır derken Vani Şada için bunun iyi bir ceza olacağını söyleyerek kalmasını ister. Ardından Duruv ve Aditi Bihan’dan özür diler.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 130. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 29 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak olan 130. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.