Aşk Bir Rüya 132. bölüm özeti ve fragmanı izle - 1 Temmuz Çarşamba

Aşk Bir Rüya 132. bölüm özeti ve fragmanı izle - 1 Temmuz Çarşamba
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 132. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 132. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 132. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 132. bölüm özeti

Sankara Tapki ve Kabir’in evlenmesinden oldukça memnundur. Ancak Vasu ve Duruv Tapki’nin hatalı olduğunu düşünüyor. Bihan kahvaltı yapmak istemediğini söyler. Ancak Kosi onu durdurur ve kendisinin de kahvaltı yapmayacağını söyler. Bihan masaya otururken Sankara ondan sindor sürmesini ister. Bihan bunu yapmayacağını söyler. Sankara Tapki ve Kabir evlenirse benimle evlenmeye söz vermiştin deyince Bihan ölürüm ama seni yine de karım olarak kabul etmem der. Tapki devreye girer ve verdiği sözü tutmasını ister. Otel müdürü Aditî’yi arar ve ona çift olarak otelde bir gece kazandıklarını söyler. Aditi Duruv’a gider ve otelde bir gece kazandıklarını söyler. Duruv’un canı Tapki’den dolayı sıkkın olduğu için başta kabul etmek istemez ancak Aditi’nin üzülmesi üzerine gideceklerini söyler. Aslında bu Şada’nın planıdır. Şada yöneticiye para verir ve aynı otel odasında Aditi’nin hayatını mahvedeceğini söyler. Tapki Naman’ın her şeyi itiraf etmeye hazır olduğunu Kabir’e söyler ve Bihan’dan intikam almaya gerek kalmadığını söyler. Böylece sahte evliliklerine de gerek olmayacağını belirtir. Kabir ona bakarken Kosi çoktan Naman’ı görmeye gitmiştir. Naman Kosi’ye polislerin ona işkence etmesinden dolayı her şeyi itiraf etmek zorunda olduğunu söyler. Kosi hapishanede seninle sarayda gibi hissedeceğim diyerek ona getirdiği tatlıdan verir. Naman tatlıyı yer yemez bilincini yitirir. Kosi onu zehirlemiştir. Tapki karakoldan gelen telefon üzerine şok olur. Tapki Kabir’e Kosi’nin hapishaneye gittiğini ve Naman’ı zehirlediğini söyler. Ancak gerçeğin er ya da geç ortaya çıkacağını belirtir. Aditi ve Duruv otel odasındaki süslemeleri beğenirler. İçkilerini yudumlarken Aditi lavaboya gideceğini söyler. Aditi burada bayılır. Şada Aditi gibi giyinmiş şekilde ortaya çıkar. Duruv’un karşısına gelir. Duruv da yarı baygın bir şekilde onu Aditi zanneder. Şada elindeki mangalsutra ve sindoru Duruv’a verir ve ondan uygulamasını ister. Kosi aynada bir mesaj okur. Kocanın ölmesi bile seni kurtaramayacaktır mesajını okuyan Kosi tapınağa gider ve gerçek Tapki’yi karşısında görür. Tapki tanrıça kılığına girmiştir. Kosi Tapki’nin öldüğünü söyler ve korkuyla uzaklaşır. Tapki Vani kılığına girer ve onu yakalar. Kosi Tapki’yi gördüğünü söyleyerek ondan yardım ister. Tapki Kabir ile evde bir araya gelir. Kabir onun güzelliğini överek ona sarılır. Tapki sinir olurken Kabir Bihan geldiği için ona sarıldığını söyler. Şada Duruv anlamasın diye Aditi’yi Duruv’un yatağına koyar. Aditi ve Duruv uyandığına Duruv gece ona mangalsutra verdiğini ve sindor uyguladığını söyler. Aditi neden hiç bir şey hatırlamadığını merak ediyor. Kosi yolda yürürken Tapki arabasıyla gelir ve tıpkı Tapki’yi öldürdüğün gibi ben de seni öldüreceğim diyerek Kosi’nin peşinden gider. Kosi Bihan diye bağırıyordur. Bihan ile karşılaşan Kosi Tapki’nin onu öldürmeye çalıştığını söyler. Bihan etrafa baksa da kimseyi göremez.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 133. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 2 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak olan 133. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum