Aşk Bir Rüya 135. bölüm özeti ve fragmanı izle - 4 Temmuz Cumartesi

Aşk Bir Rüya 135. bölüm özeti ve fragmanı izle - 4 Temmuz Cumartesi
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 135. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 135. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 135. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 135. bölüm özeti

Kabir Tapki ile gerçekten evlendiklerini söyler ve evlilik resimlerini projeksiyn ile duvara yansıtır. Ardından nikahlarını kıyan panditi çağırır ve ondan nikahlarının gerçek olup olmadığını sorar. Pandit gerçek olduğunu, dualarının edildiğini söyler. Kabir Tapki’den rahatlamasını isterken Bihan ve diğerleri ne yapacaklarını bilemez. Ardından Tapki Kabir ile odalarına gider. Tapki onu tokatlamak için elini kaldırır. Kabir elini tutar ve Bihan gibi olamayacağını söyler. Tapki ona para verir ve bu yalanı sürdürmemesini ister. Kabir parayı fırlatır ve Tapki ile evli olduklarını söyler ve ondan karısı olmasını ister. Tapki göz yaşlarına boğulurken Kabir odadan çıkar. Kabir Tapki’nin bir müddet daha acı çekmesi gerektiğini düşünür. Bihan’ın ölmesi gerektiğini söylüyor. Bu sırada Sankara onun elini tutar ve iş birliği teklif eder. Kabir Bihan’a karşı Tapki’yi değil onu kullanmak için işbirliğini kabul eder. Bihan eve polislerle gelir ve Kabir’in Tapki ile sahte bir evlilik gerçekleştirdiğini söyler. Polislerden evlilik belgesini kontrol etmelerini ister. Kabir elinde evraklarla gelir ve müfettişe gösterir. Müfettiş Bihan ile Tapki’nin boşandığını söyler. BU yüzden Kabir ile evli olmasında bir sakınca olmadığını söyler. Müfettiş giderken hem Tapki hem de Bihan yıkılmıştır. Kabir daha önce Tapki ve Bihan’ın okumadan imzaladıkları kağıtları ayarlamış ve onların boşanmasını fark ettirmeden sağlamıştır. Bihan odasına gider ve silahı kafasına dayar. Kabir’in sözlerini, Tapki ile boşandığını hatırlar. Tetiğe basmak üzereyken Kabir görünür. Kabir ona senin için bu şekilde ölmek cezan için çok hafif kalır, sen mükemmel bir yuvayı dağıttın ve bu işlediğin suçlar arasında sadece bir tanesi der. Bihan silahı ona doğrultur. Kabir ondan vurmasını ister ancak Bihan silahını indirir. Duruv Tapki’nin Kabir ile evlenerek büyük bir hata yaptığını düşünürken Aditi Tapki’nin ne yaparsa yapsın suçlu olamayacağını söyler. Şada şimdi onların arasını açmanın daha kolay olacağını düşünüyor. Vasu onukapı dinlerken görür ve yarın gitmesini ister.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 136. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 136. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.